DETALJI HAPŠENJA DARKA ŠARIĆA: Evo šta se sve dešavalo u vili na Dedinju nakon upada specijalaca! VIDEO, FOTO
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

ceo dan opsadno stanje

DETALJI HAPŠENJA DARKA ŠARIĆA: Evo šta se sve dešavalo u vili na Dedinju nakon upada specijalaca! VIDEO, FOTO

Crna Hronika -

Darko Šarić, uhapšen je danas u svojoj luksuznoj vili na Dedinju u kojoj se nalazio u kućnom pritvoru, nakon što je u decembru prošle godine pušten iz pritvora u kome je proveo sedam godina.

Šarić je u trenutku hapšenja bio sa suprugom Lanom i obezbeđenjem i nije opirao. Ponašao se sasvim normalno i nije pravio nikakve probleme. Šariću su stavljene lisice na ruke i on je mirno pratio pretres. Oko 18.30 Šarić je izveden iz vile, a kolona policijskih vozila pod rotacijom i sirenama sprovela je Šarića u SBPOK.

1 / 10 Foto: Nenad Kostić

Ispred Šarićeve vile tokom celog dana nalazi se veliki broj pripadnika SAJ, inspektora, ali i ekipa Hitne pomoći koja je dežurala za svaki slučaj ispred vile. Iz Šarićeve vile iznete su kutije sa dokazima. Među njima se nalaze i kompjuteri. Šariću je zaplenjen i luksuzni terenac "mercedes" i još jedno vozilo, koji su odvezeni u SBPOK.

00:58

Očekuje se skori dolazak Darka Šarića i uhapšenih u Specijalni sud

Podsećamo, u velikoj međunarodnoj akciji Europola i Jurodžasta, u kojoj učestvuju i naša policija i tužilaštvo, jutros je uhapšen Darko Šarić, kao i njegov advokat Dejan Lazarević. Na spisku za hapšenje bili su i i policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, ali su oni uspeli da pobegnu.

01:46

Darko Šarić izveden iz vile

"Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal", saopštio je MUP.

Kurir.rs/Mondo

bonus video:

00:06

Ekipa hitne pomoći ulazi u Šarićevu vilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track