NOVA SAZNANJA O JEZIVOM UBISTVU KOD VRŠCA: Klempa izašao iz zatvora, pa ga poznanik tukao do smrti, sumnja se da je OVO razlog
Foto: Shutterstock

osumnjičeni za ubistvo uhapšen

NOVA SAZNANJA O JEZIVOM UBISTVU KOD VRŠCA: Klempa izašao iz zatvora, pa ga poznanik tukao do smrti, sumnja se da je OVO razlog

Crna Hronika -

Emin Azirović Klempa (31) ubijen je u noći između nedelje i ponedeljka u selu Gudurica kod Vršca, a za zločin je osumnjičen Kristijan N. (29) iz Pavliša, koji je uhapšen u Bosilegradu, blizu granice sa Bugarskom.

Kako nezvanično saznajemo, Azirović je ubijen u dvorištu kuće u kojoj je stanovao sa Kristijanom i njegovim bratom poslednjih deset dana.

- Klempa je nedavno izašao iz zatvora, a pre 10 dana su se u napuštenu vojnu zgradu sa njim uselili Kristijan N. i njegov brat. Navodno, brat osumnjičenog mladića odslužio je kaznu za ubistvo, a u zatvoru je upoznao Emina Azirovića Klempu, koji je robijao zbog krađe - priča poznanik ubijenog i dodaje:

- Oni su kobnog dana pili ispred te zgrade, a onda su počeli da se dogovaraju o selidbi. Međutim, posvađali su se i Kristijan je počeo da udara Emina. Priča se da ga je udarao i rukama i nogama, a da je udarac u glavu bio koban. Emin je pao na zemlju i preminuo na mestu, a tek su ga ujutru pronašli kako leži u dvorištu.

policija, uviđaj, policija ilustracija, uviđaj ilustracija, policijska traka, policijska traka ilustracija
foto: Zorana Jevtić

Kada je video šta je uradio, osumnjičeni mladić se dao u beg.

- Njegova supruga je Bugarka i on je uhapšen blizu granice sa Bugarskom. Verovatno je hteo da pobegne tamo - kaže komšija.

Komšije navode da je Azirović imao težak život.

- On u selu ima veliku familiju, oni su starosedeoci. Svi su dobri i pošteni, ali on je voleo da krade. Kao mlad se razboleo od srca, čak je i operisan, i nikako nije smeo da konzumira alkohol, ali su ga braća iz Pavliša nagovarala - pričaju komšije:

- Bio je oženjen, ali ga je supruga napustila kada je završio u zatvoru. Čuli smo da se preudala - dodaju komšije i navode da će Azirović danas biti sahranjen.

(Kurir.rs/ J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track