PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV GORANA DŽONIĆA I NJEGOVOG SINA: Evo za šta se tereti NJEGOV SIN STEFAN u masakru porodice Đokić!
Foto: Privatna Arhiva

Više javno tužilaštvo u Nišu

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV GORANA DŽONIĆA I NJEGOVOG SINA: Evo za šta se tereti NJEGOV SIN STEFAN u masakru porodice Đokić!

Crna Hronika -

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu danas je sudu podnelo ispravljenu optužnicu protiv Gorana i Stefana Džonića, osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice Ðokić iz Aleksinca. Goran Džonić se optužnicom tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

Njegov sin, Stefan Džonić se tereti za krivična dela teško ubistvo u pomaganju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Optužnica je 7. aprila bila predata sudu na potvrđivanje, ali je sud vratio tužilaštvu radi otklanjanja formalnih nedostataka.

Goran i Stefan Džonić se terete za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine. Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni nedavno pušteni iz pritvora.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track