UHAPŠEN PARTNER ŽENE KOJA JE BRUTALNO PRETUČENA U MLADENOVCU: Izneo sramnu odbranu u tužilaštvu, evo šta je rekao
Foto: Zorana Jevtić

sin pozvao hitnu pomoć i policiju

UHAPŠEN PARTNER ŽENE KOJA JE BRUTALNO PRETUČENA U MLADENOVCU: Izneo sramnu odbranu u tužilaštvu, evo šta je rekao

Crna Hronika -

A. Š. (42) priveden je zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede emotivnoj partnerki R. L. (45) iz Mladenovca. Njemu je izrečena mera zabrane prilaska R. L., a on je, kako se saznaje saslušan u tužilaštvu.

- Rekao je da je ona pala, udarila glavom u sto i da ju je ostavio u krevetu nakon pada - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, u selu pored Mladenovca žena R. L. (45) hitno je hospitalizovana nakon što ju je sin pronašao u kući, na krevetu u modricama i maltene bez svesti.

PRETUČENA ŽENA IZ ZEMUNA ZA KURIR: Sva sam u modricama, a samo sam branila svog psa, jer on je sve što imam!

- Oko 22 sata se čulo vikanje ispred vrata njene kuće. To je, čini mi se, taj njen dečko, vikao je da će da se ubije i da mu otvori vrata. Sledeće što sam čuo su sirene koje su me probudile oko pola 4 noću. Tu joj je bio sin koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Njen sin radi druge smene i vratio se kasno. Koliko znam, zatekao je majku prebijenu na krevetu i odmah je zvao policiju - rekao je prvi komšija nesrećene žene za Telegraf.

R. L. je prevezena u Urgentni centar sa, kako se saznaje, teškim telesnim povredama.

- Nalazi se na odeljenju neurohirurgije. Konstatovane su joj teške povrede na mestu desnog potiljačnog dela glave - rečeno nam je iz Urgentnog.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track