00:15

Bačena bomba u dvorište porodične kuće na Lekinom brdu

lekino brdo

RUPE OD GELERA NA SVE STRANE Porodica na čiju je kuću bačena bomba uznemirena: Ovo nije prva eksplozija, nismo nikom dužni (FOTO)

Crna Hronika -

Na Lekinom brdu, na beogradskoj opštini Voždovac, noćas je bačena eksplozivna naprava u dvorište jedne porodične kuće.

Kurir je bio porodice u čije je dvorište sinoć bačena bomba.

- Sve se dogodilo oko 23 sata sinoć. Supruga i ja smo bili sa druge strane kada se začula eksplozija. Izašli smo napolje da vidimo šta se desilo, a onda smo ostali u šoku - pričaju iz porodice.

Lekino Brdo, bomba
foto: Kurir/J.M.

Oni dodaju da je sama sreća što niko nije povređen.

- Ne znamo zaista zbog čega se ovo dogodilo, u našoj ulici žive porodice sa decom. Mada, nije prvi put da se čuje eksplozija. Pre nekoliko dana u dvorište pored našeg bačena je bomba i jako smo zabrinuti. Nismo nikome dužni, niti je ko nama dužan da bi nam neko ovo uradio - ispričali su za Kurir.

BOMBA BAČENA U POGREŠNO DVORIŠTE? Poznato ko je bio meta napadača: Najnoviji detalji eksplozije na Lekinom brdu

Komšije takođe kažu da ne shvataju zbog čega se ovo dogodilo.

- Ovde niko ne važi za problematičnog, porodice i penzionerski parovi većinom žive. Svi se slažemo i u dobrim smo odnosimo, nikome nije jasan motiv - objasnile su komšije.

Lekino Brdo, bomba
foto: Kurir/J.M.

Na svu sreću nije bilo povređenih a pričinjena je materijalna šteta. Oštećen je automobil, pomoćna zgrada, betonska staza na koju je pala bomba, a geleri su izbušili prozore na kući kao i zidove.

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje slučaj ove eksplozije u dvorište porodicne kuce M.M. na Lekinom Brdu.

- Eksplozija bombe pričinila je manju materijalnu štetu na kući, a povređenih i stradalih nema. VJT u saradnji sa policijom radi na otkrivanju izvršilaca ovog krivič nog dela - potvrđeno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

1 / 11 Foto: Kurir/J.M.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv bacanja bombe u dvorište porodične kuće na Voždovcu zastrašivanje osobe koja živi u neposrednoj blizini i da je bomba greškom bačena u dvorište M. M.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track