UMRO JE ONAKO KAKO JE I ŽIVEO, IZAZIVAJUĆI SUDBINU Zelja je kriv za smrt Marije i Vasilija, a prijatelj otkriva kakav je čovek bio
Foto: Facebook

tragedija kod šapca

UMRO JE ONAKO KAKO JE I ŽIVEO, IZAZIVAJUĆI SUDBINU Zelja je kriv za smrt Marije i Vasilija, a prijatelj otkriva kakav je čovek bio

Crna Hronika -

Nenad Zeljković Zelja (44), bajker iz Šapca koji je poginuo u nedelju kada je prilikom preticanja kamiona udario u automobil u kom su stradali Marija Selenić (33) i njen dvogodišnji sin Vasilije Stepić, a teško povređena njena majka Slavica Selenić, živeo je isti kao što je istradao - brzo i izazivajući sudbinu.

Oni koji su poznavali nesrećnog Nenada o govore o njemu najlepše, opisuju ga kao dobrog, poštenog i mirnog čoveka, kome su najveća strast u životu bili motori.

Nenad Zeljković Zelja, Nenad Zeljković
foto: Facebook

- Čovek koji se nikad nije predao, naljutio, miran, tih, staložen, racionalan, pošten, ispravan 100 posto - opisao ga je jedan od prijatelja, koji se izvinio ozalošćenima i podvukao da se uprskos svim negativnim mislima o ovom čoveku zbog nesreću koju je izazvao, a u kojoj su život izgubile dve osobe, od kojih je jedna dete, radi o dobrom drugu i čoveku, koji je zbog nenamerne greške u vožnji izazvao tragediju.

Nenad je sahranjen juče na Novom groblju u Šapcu, gde su ga, uz porodicu, na večni počinak ispratilu bajkeri.

- On nije bio loš, samo je voleo motore. Stalno je išao na putovanja i druženja sa bajkerima, kao i na moto-trke - rekao jedan njegov poznanik.

On je dodao da je stradali muškarac voleo da vozi brzo i da je stalno izazivao sudbinu.

- Jako nam je žao što su pored njega život izgubile još dve nedužne osobe, i to jedan dečačić. Šta drugo da kažemo osim da je ovo katastrofa".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track