Dačić: Policija nema veze sa aferom "Agrobanka"

Dačić: Policija nema veze sa aferom "Agrobanka"

Crna Hronika -
Policija naišla na "tragove oko Agrobanke" i obavestila NBS, a ne ona nas, što je bio njihov zadatak, tako da policija nema nikakve veze sa situacijom u Agrobanci, istakao je premijer

BEOGRAD - Policija nema nikakve veze sa aferom u Agrobanci, ali je u prethodnom periodu ukazivala na nepravilnosti u njenom radu, izjavio je premijer i ministar policije Ivica Dačić.

Dačić je dodao da je policija, u vreme kada je istraživala Metals banku, naišla na "tragove oko Agrobanke".

"Mi smo obavestili NBS i tražili oko toga izveštaj, a ne ona nas, što je bio njihov zadatak, tako da policija nema nikakve veze sa situacijom u Agrobanci", istakao je Dačić, odgovarajući na pitanja novinara u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu, gde je prisustvovao početku kampanje za bezbednost dece u saobraćaju.

On je naveo da je bio na čelu MUP-a, koji je u prethodnoj vladi ocenjen kao najbolje ministarstvo i da je za svoj rad dobio na izborima duplo veći broj glasova nego na prethodnim.

"Šta vi sad očekujete od mene, da za oko 40 dana koliko postoji ova vlada budu rešeni svi problemi koji postoje, a druge premijere u tom periodu niste mogli ni da vidite, ni da im postavite pitanje", naglasio je Dačić.

On je kazao da obavlja tu funkciju ne da bi se slikao već zbog naroda.

"Da li vi hoćete premijera koji neće da vam se javlja uopšte, koji ne ide nigde i sedi u kancelariji i koji ne zna kako živi narod u Srbiji ili fudbalski tim koji neće da igra utakmicu", dodao je Dačić.

http://www.youtube.com/watch?v=8iyrkrDNGlU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track