PRVE FOTOGRAFIJE KREATORA KOSTIĆA PO IZLASKU IZ ZATVORA: Darko ne sme više da prilazi tinejdžeru (19) koga je držao u ostavi!
Foto: ATAImages

PRVE FOTOGRAFIJE KREATORA KOSTIĆA PO IZLASKU IZ ZATVORA: Darko ne sme više da prilazi tinejdžeru (19) koga je držao u ostavi!

Crna Hronika -

Modnom kreatoru Darku Kostiću (41) danas je ukinut pritvor, a Kurir ga je usnimio kako napušta zatvor u kome se nalazio od 21. aprila zbog sumnje da je vezao i zatvorio u ostavi tinejdžera Š.H. (19), poznatog pod nadimkom Emis Emil.

1 / 6 Foto: ATAImages

Podsetimo, Kostića je policiji prijavio N.N. prijatelj Š.H. koji je policiji rekao da je njegov drug zatočen u ateljeu u centru Beograda. Kostić se tereti za ugrožavanje sigurnosti, a on je od hapšenja negirao izvršenje dela i tvrdio da je zapravo žrtva, pošto su mu te noći iz ateljea ukradene haljine.

- U Prvom osnovnom tužilaštvu juče je ispitan svedok, pa je advokatski tim Kostića posle njegovog saslušanja zatražio ukidanje pritvora, što je sud prihvatio - kaže izvor Kurira i nastavlja:

- Kostiću je izrečena mera zabrane prilaska i komuniciranja sa oštećenim.

Da podsetimo, Darko Kostić preko svog advokata Dimitrija Ilića oglasio se za Kurir iz zatvora i naveo da je on žrtva i da je osam haljina iz njegove kolekcije ukradeno nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Dimitrije Ilić, advokat, Darko Kostić
foto: Nemanja Nikolić

Advokat Dimitrije Ilić koji zastupa Kostića pohvalio je rad suda koji je odmah po predlogu advokata pustio kreatora iz pritvora.

- Sada je pred nama nastavak istrage, te se nadam da će tužilaštvo i policija naći sve one koji su učestvovali u obijanju ateljea Kostića i da će se razotkriti šta se stvarno dogodilo te noći, odnosno, koja je stvarna pozadina događaja zbog koga je Darko Kostić proveo 20 dana u pritvoru - rekao je Ilić za Kurir.

Kurir.rs/J. S. - J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track