TRAG KRVI ODVEO IH JE DO STARE KUĆE GDE SU ZATEKLI HOROR: Rođaci svirepo ubijene Snežane o ubici: BIO JE MUTAN!
Foto: Ana Paunković, Kurir.rs, Privatna Arhiva

detalji užas u barajevu

TRAG KRVI ODVEO IH JE DO STARE KUĆE GDE SU ZATEKLI HOROR: Rođaci svirepo ubijene Snežane o ubici: BIO JE MUTAN!

Crna Hronika -

Kakav je problem mogao da dovede do krvoproliča u Rožancima kod Barajeva, gde je Slavoljub J. (62) ubio učiteljicu Snežanu Đ. (67) nikome nije jasno. O prirodi njihovog odnosa meštani govore različito.

- Muž joj je umro pre tri i po godine, sama je u kući, kćerke su se udale, a njoj je trebala pomoć i on joj je kao prvi komšija priskoči da pomogne šta treba. Da pokosi, da uradi to što ona nije mogla - kaže rođaka i dodaje da među njima nije bilo problema ili da se makar za njih nije znalo:

"Nikad se nije požalila na njega ili uopšte da ima problem, da joj neko preti."

Drugi rođak dodaje da je Slavoljub bio tu "kao član porodice".

Barajevo, muškarac zapalio ženu, rođaci muškarca, Snežana Đ.
foto: Privatna Arhiva

- Svi smo tu bliski, nema najave kad neko kod nekoga na kafu hoće da dođe, pomažemo se. On je bio kao član porodice - kaže.

Sa druge strane, Snežani dever Slobodan kaže da o Slavku nie imao lepo mišljenje ni ranije.

- Nije on imao njoj šta da pomaže, imala je ona ogrev i sve, a on verovatno hteo da joj se udvara, a ona ga je odbila - priča kroz suze Slobodan.

Kako kaže, kada su otišli u Snežani u kuću jer su ga komšije pozvale kad su videle požar, nije pomislio kakvu će strahotu zateći.

- Tražili smo je, mislili da nije gasila požar i nije je bilo trag krvi nas je odveo do stare kuće gde smo je našli - jedva izgovara:

"Kad sam video da ga nema, palo mi je na pamet, ali... Ne znam... On je mene jednom prilikom prevario, bio je mutan..."

Slavoljub se, nakon što je nožem zaklao komšinicu Snežanu sakrio u pomoćnoj prostoriji, špajzu, u koju se ulazi iz kuhinje i tu je bio sve dok ga oko 3 ujutru nisu pronašli policajci koji su radili uviđaj!

Barajevo, muškarac zapalio ženu
foto: Ana Paunković

Kako saznajemo, nakon što je ubio komšinicu s kojom je tog dana pio kafu, smejao se i šalio se, Slavoljub je, pod još nerazjašnjenim okolnostima zapalio pomoćni objekat u njenom dvorištu. Nakon toga, on nije pobegao, niti odmah pokušao sebe da ubije. On se, kako se za sada veruje, sakrio u prostoriju u koju se ulazi iz kuhinje u kojoj je ubio Snežanu. Tu je bio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je i sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko 3 ujutru. Još je davao znake života i hitno je prevezen u bolnicu.

- Komšije su sinoć najpre videle da gori taj pomoćni objekat. Zvali su vatrogasce i Snežaninu porodicu, pokušavali i nju da dobiju na telefon međutim ona se nikako nije javljala. Mislili su da je negde napolju, da pokušava sama da ugasi vatru, međutim kada su vatrogasci stigli i ugasili vatru shvatili su da Snežane nigde nema.

Tada su njeni rođaci i komšije ušli u kuću da je traže i u toj letnjoj kuhinji videli su njeno telo na podu - priča izvor "Blica".Kako dalje navodi, izašli su napolje i odmah pozvali policiju, jer je Snežanino telo bilo u lokvi krvi.

Barajevo, muškarac zapalio ženu
foto: Ana Paunković

- Imala je krv i na majici, krv je bila svuda oko nje, bilo je jasno da se nešto strašno dogodilo - priča on.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene, a policajci su ubrzo započeli uviđaj.

Za to vreme, niko nije znao ko je ubica.

Tek nekoliko sati kasnije, pokušali su da uđu u tu drugu prostoriju, špajz, i shvatili da nešto pravi prepreku, drži vrata.- Kada su otvorili vrata, imali su šta da vide. Vrata je blokiralo Slavoljubovo telo. I sebi je prerezao vrat i krvario je dosta, ali je bio živ. Tu se verovatno skrivao prvo neko vreme, a tek kasnije odlučio da izvrši samoubistvo, jer da je sebi preprezao vrat odmah nakon što je nju ubio i on bi odavno iskrvario - priča izvor.

Kurir.rs/Blic

bonus video:

01:29

JUČE ZAJEDNO PILI KAFU, A UVEČE JE ZAKLAO: Porodica Slavoljuba koji je zaklao Snežanu u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track