OVO JE BEOGRAĐANIN (40) KOJI JE POGINUO U BiH: Otac dvoje dece sleteo u ambis kod Hidroelektrane u kojoj je radio
Foto: Društvene mreže

saobraćajna nesreća u republici srpskoj

OVO JE BEOGRAĐANIN (40) KOJI JE POGINUO U BiH: Otac dvoje dece sleteo u ambis kod Hidroelektrane u kojoj je radio

Crna Hronika -

Inženjer Nikola Maksimović (40) iz Beograda, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja je dogodila u Republici Srpskoj, otac je dvoje maloletne dece, saznaje Kurir.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 13 sati kada je Beograđanin vozeći automobil marke "dačija duster" sleteo u ambis na skoro 50 metara na gradilištu hidrocentrale na Neretvi u mestu Ulog kod Kalikovika u Republici Srpskoj.

Prema rečima našeg sagovornika, nastradali je u toj filmi koja je izvodila radove na gradilištu radio deset godina.

- On je bio čovek koji je veoma profesionalno radio svoj posao. Užas, svi koji su ga poznavali ostali su nemi na vest o njegovoj smrti. Nikola je bio na tom gradilištu oko tri godine - kažu njegovi poznanici i dodaju da je on bio porodičan čovek.

- Nikola je iza sebe ostavio suprugu i dvoje maloletne dece. Poslom je bio vezan za republiku Srpsku, ali je svaki slobodan trenutak njima poosvećivao, često su putovali i delovali su kao jedna ispunjena i srećna porodica koju je ova tragedija zavila u crno.

Ako je sudeći po fotografijama koje su objavljene na društvenoj mreži Fejsbuk može se videti kako porodica Maksimović uživa u zajedničkom društvu. Na jednoj od fotografija može se videti kako je Nikola svoje mališane vodio na gradilište, gde su pozirali svi srećno sa šljemovima na glavi. Podsetimo, auto bosanskih registarskih oznaka bio je potpuno smrskan i prilikom udaraca od stene pao je na malo proširenje i tu se zaustavio, pre nego što je upao u vodu.

1 / 3 Foto: Društvene Mreže

- Kola su potpuno uništena, ulubljena od udarca od stene, ali i od samog pada. Stakla na kolima su popucala od silnih udaraca, a ako je sudeći po fotografiji auto se i zapalio. Takođe, beživotno telo Beograđanina bilo je krvavo prilikom izvlačenja - kaže izvor i kaže da je nastradali preminuo na licu mesta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track