PRIPREMANA LIKVIDACIJA U SPUŽU, VANREDNO STANJE U ZATVORU: Svima zabranili da se približavaju prozorima, SNAJPER BIO SPREMAN
Foto: Youtube Printscreen

VANREDNO STANJE IZA REŠETAKA

PRIPREMANA LIKVIDACIJA U SPUŽU, VANREDNO STANJE U ZATVORU: Svima zabranili da se približavaju prozorima, SNAJPER BIO SPREMAN

Crna Hronika -

U blizini zatvora Spuž u Crnoj Gori, jutros su pronađeni optički nišan, daljinomer za snajper i teleskom. Kako prenosi portal Dan, policija vrši pretragu terena oko zatvora, a nivo bezbednosti u zatvoru je podignut na viši nivo.

- U toku je "ojačavanje" zaštite na prozorima ove ustanove. Pritvorenim i zatvorenim licima data je naredba radi preventivnog delovanja da se ne približavaju prozorima, a izvršeni su i pretresi pojedinih zatvorskih soba - prenosi ovaj portal.

spuž
foto: Vijesti.me/Jelena Jovanović, printscreen

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je pripremana likvidacija nekog od pritvorenika.

Podsetimo, upravo u ovom crnogorskom zatvoru, iz snajpera je 2016. ubio Dalibor Đurić (34), navodno blizak "škaljarskom klanu" i to u trenutku dok je šetao zatvorskim krugom.

Filmsko ubistvo u zatvoru dogodilo se 22. septembra, kada je Đurić koji je bio na izdržavanju kazne krenuo u zatvorsku teretanu. Tokom prolaska kroz krug, opasan zatvorskim zidinama, čuo se pucanj i Đurić je pogođen pao. Hitac je, navodno, Đurića pogodio u srce.

Inače, u najpoznatijem crnogorskom zatvoru iza rešetaka borave i pripadnici "škaljarskog", kao i pripadnici "kavačkog klana". Najpoznatiji pritvorenik trenutno je Slobodan Kašćelan, jedan od vođa "kavčana".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track