MESECIMA SE*SUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU PRIJATELJA: Podignuta optužnica protiv muškarca (61) iz Kovina zbog silovanja devojčice (14)
Foto: shutterstock/Tinnakorn jorruang

više tužilaštvo u smederevu

MESECIMA SE*SUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU PRIJATELJA: Podignuta optužnica protiv muškarca (61) iz Kovina zbog silovanja devojčice (14)

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv muškarca N.M. (61) jer je više puta, tokom prošle godine, obljubio maloletnu devojčicu (14) u selu nadomak Kovina.

Osumnjičenom muškarcu, kako nezvanično saznajemo, produžen je pritvor zbog uznemirenja javnosti.

- On se tereti da je od leta 2021. godine do februara 2022. kada je uhapšen više puta obljubio devojčicu - rekao je izvor Kurira.

Za jezivo zlostavljanje devojčice saznalo se kada su u njenom telefonu pronađeni eksplicitni snimci na kojima je bila ona sa N.M. Ispostavilo se da je dete mesecima odlazilo kod porodičnog prijatelja, gde su oni imali seksualne odnose.

Lisice na ruke tada su stavljene N.M., mladiću (18), ali i majci devojčice. Osnovno javno Tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu sredinom aprila protiv majke koja se tereti da je podvodila svoju maloletnu ćerku (14).

- Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, jer kao roditelj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj - rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu tada.

Majka devojčice sumnjiči se da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku. Devojčicu bi, potom, slala kod njega kući, gde je ona imala seksualne odnose za novac sa čovekom koji je inače bio porodični prijatelj

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track