PREDAO SE VLADIMIR! Kraj drame u Kragujevcu, posle 2 sata pregovora policija privela muškarca koji je supruzi pucao u lice
Foto: Kurir/E.P.

nedaleko od kuće

PREDAO SE VLADIMIR! Kraj drame u Kragujevcu, posle 2 sata pregovora policija privela muškarca koji je supruzi pucao u lice

Crna Hronika -

Vladimir M. (40), koji je u rano jutros pucao supruzi Mileni u lice, predao se policiji nakon dvočasovnih pregovora.

Vladimirov otac sa policijom
Vladimirov otac sa policijomfoto: Kurir

On se sumnjiči da je noćas, u porodičnoj kući u Кragujevcu, vatrenim oružjem pucao u predelu glave, tridesetpetogodišnjoj supruzi, nanevši joj teške telesne povrede opasne po život.

Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Кragujevcu.

Podsećamo, u Kragujevcu u naselju Pivnice tokom dana odvijala se prava drama kada je Vladimir M, koji je bio u bekstvu, došao do kuće u kojoj je počinio zločin, nakon čega su ga spazili policajci i krenula je potera. Vladimir je uspeo da pobegne nekoliko ulica dalje, ali su ga jake policijske snage opkolile i on je naoružan sedeo u svom automobilu tokom dvočasovnih pregovora.

Drama se završila Vladimirovom predajom. Policija ga je privela.

Milena je operisana i u kritičnom je stanju.

(Kurir.rs/E.P.)

Bonus video:

01:03

Ovako je policija u Kragujevcu opkolila muškarca koji je pucao u suprugu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track