OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ŽENA IZBOLA MUŽA: Komšije iz Velike Moštanice otkrile detalje ONI SU ČUDNI, STALNO SU SE SVAĐALI (FOTO)
Foto: Kurir

POKUŠAJ UBISTVA

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ŽENA IZBOLA MUŽA: Komšije iz Velike Moštanice otkrile detalje ONI SU ČUDNI, STALNO SU SE SVAĐALI (FOTO)

Crna Hronika -

Žitelji Velike Moštanice gde se dogodio pokušaj ubistva kažu da je bračni par često imao problema i da su kao porodica veoma čudni.

- Često su se svađali i baš pre nekoliko je napravio neku strašnu scenu, ali ne znamo koja je tačno u pitanju i verovatno je to u njoj tinjalo pa je sada opet poludela i odlučila da se obračuna sa njim - kažu oni i dodaju da je uhapšena živela sa nevenčanim suprugom kog je izbola, deverom i svekrom.

Velika Moštanica, pokušaj ubistva, bračni par, kuća, L. G. J.
foto: Kurir

- Skoro ga je bila ostavila i čuli smo da je molio da se pomire i da ga je ona odbila. Ona je u toj kući jedina imala stalna primanja, pa je i zbog toga često bio haos u kući - kažu meštani Velike Moštanice.

Uhapšena je inače, iz Mladenovca.

Podsetimo, policija je uhapsila L. G. J. Koja se sumnjiči da je sinoć nešto pre ponoći nožem ubola nevenčanog supruga (43) i tom prilikom mu nanela povrede, ali se on nalazi van životne opasnosti. Njoj se na teret stavlja da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

UBADANJE U VELIKOJ MOŠTANICI: Muškarac (44) prebačen u Urgentni na reanimaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track