NEDOSTAJEŠ BRATE MOJ, UZELI SU TE SAVA I DUNAV: Sestra Mateja Periša se potresnim rečima oprostila od njega (VIDEO)
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

danas sahrana

NEDOSTAJEŠ BRATE MOJ, UZELI SU TE SAVA I DUNAV: Sestra Mateja Periša se potresnim rečima oprostila od njega (VIDEO)

Crna Hronika -

Matej Periš biće sahranjen danas na groblju u Lovrincu u rodnom Splitu, a na društvenoj mreži Tik-tok devojka koja se potpisuje kao Andrea Periš postavila je snimak na kom je mladi Splićanin.

@andreaperis_ jednostavno,više nikada neću otići na Beograd na vodi,niti se šetati Beton Halom,a pogotovo neću ući u klub Gotik...Matej,volimo te svi....????️ #matejperiš #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ Arcade - Duncan Laurence

"Jednostavo više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton halom, a pogotovu neću ući u klub Gotik...Matej, volimo te svi", napisala je Andrea.

Na istom profilu objavljen je još jedan snimak posvećen Perišu.

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️?️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound - L i d i j a ✌

"Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio, uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila, počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svetu", stoji u opisu videa na kom su objavljene Matejeve fotografije.

Podsetimo, mladić je nestao u Beogradu 31. decembra, a posle pet meseci potrage njegovo telo isplivalo je iz Dunava prošle srede. Obdukcija je pokazala da se Matej, koga je tražio ceo region, utopio. Prošlog petka u crkvi Svetog Ante u Beogradu održana je misa i ispraćaj tela u Split. Osim oca Nenada, beogradskog nadbiskupa Stanislava Hočevara i patrijarha Porfirija, od Periša se oprostio i veliki broj građana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Nenad Periš je uneo sanduk sa telom sina u crvku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track