OVA 2 DETALJA OTKRIĆE SVE O NESREĆI NA PANČEVAČKOM MOSTU: Počelo veštačenje BMW i kamiona
Foto: Kurir

tragedija

OVA 2 DETALJA OTKRIĆE SVE O NESREĆI NA PANČEVAČKOM MOSTU: Počelo veštačenje BMW i kamiona

Crna Hronika -

Automobil marke BMW kojim je upravljao nemački državljanin i kamion "zastava" trenutno su, kako se saznaje, na veštačenju, nakon kojeg će biti poznato više detalja ove tragedije u kojoj su stradali Dobrinka J. (77) i Trivun J. (77), bračni par iz Beograda.

- Automobil i kamion se trenutno veštače i nakon toga će biti poznato ko je kolikom brzinom išao, da li su vozila bila ispravna. Nakon toga će se znati više detalja o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći - rečeno je iz istrage.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća koja se dogodila pre dva dana na Pančevačkom mostu odnela je život Dobrinki J. (77) i Trivunu J.(77), bračnom paru iz Beograda, a tužilaštvo je naredilo da se odredi pritvor državljaninu Nemačke zbog sumnje da je za nju odgovoran.

JEZIV ZVUK, RAZVALJENA OGRADA I VOZILO KOJE VISI! Očevici teške nesreće na Pančevcu: Svašta sam video i čuo ali ovako nešto nikad

Kako Telegraf saznaje, bračni par je bio u kamionu i išli su u smeru ka gradu.

- Pre saobraćajne nesreće kamiona "zastava" kretao se desnom kolovoznom trakom u smeru ka gradu. U jednom trenutku iznenada je prešao u levu kolovoznu traku i u tom trenutku je automobil "BMW" prednjim desnom stranom udario u zadnju levu stranu kamiona. Od siline udarca i inercije kamion se vratio u desnu kolovoznu traku, udario u zaštitnu ogradu, a dvoje ljudi je ispalo iz kabine kamiona - kaže sagovornik.

udes, Pančevo, Pančevački Most
foto: Kurir

Kako se saznaje, na mesto nesreće pojavio se tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva i naredio da se i kamion voze na vanredni tehnički pregled, da se uzmu izjave od svedoka nezgode i video zapisi sa kamera.

S. K. (47), vozaču BMW-a, inače državljaninu Republike Nemačke zaposlenom u Srbiji, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 časova zbog sumnje da je izazvao sabraćajnu nezgodu, odnosno da je počinio teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će sutra biti saslušan pred tužiocem.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:19

Stravična nesreća na Pančevačkom mostu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track