VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Kamion probio ogradu, a tela ISPADAJU IZ KABINE! Kamere zabeležile POGIBIJU JEVTIĆA NA PANČEVCU
Foto: Printscreen/Twitter

stravično

VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Kamion probio ogradu, a tela ISPADAJU IZ KABINE! Kamere zabeležile POGIBIJU JEVTIĆA NA PANČEVCU

Crna Hronika -

Pojavio se jezivi snimak na kom se vidi trenutak kada kamion probija ogradu Pančevačkog mosta, a bračni par Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić ispadaju iz kabine i ginu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Pri udarcu, za koji se, kako se pretpostavljalo, sada i vidi, da je bio strahovito jak, kamion bračnog para Jevtić udara u zaštitnu ogradu mosta. Od siline udarca - ograda se probija, a kamion je rasturen, piše Informer!

Kabina kamiona nakon probijanja ograde "leti" s mosta, a Trivun ispada iz nje pri samom probijanju, kao i Dobrinka, svako sa svoje strane vozila. Zbog toga je, veruje se, i razlika od nekoliko metara gde su tela supružnika pala. Trivun je pronađen na zemlji ispod mosta, a Dobrinka u vodi.Podsetimo, prilikom pokušaja prestrojavanja, BMW nemačkih registarskih tablica naleteo na kamion "Zastava" u kome su se vozili supružnici Trivun Jevtić (77) i Dobrinka Jevtić (77). Od siline udara kabina kamiona je probila ogradu, a putnici su ispali.

Očevici koji su našli ispod mosta takođe se bili užasnuti sudarom koji se dogodio iznad njih.

- Svašta sam video i čuo, ali ovako nešto nikad. Čula se škripa guma i jeziv udarac. To je toliko puklo da sam pomislio da se most ruši. Kada samo pogledao gore visio je deo vozila, kasnije sam shvatio da je reč o kamionu, visio je iznad dela gde je pukla ograda - rekao je Beograđanin koji se u trenutku sudara našao ispod Pančevačkog mosta.

Kako je objasnio u neverici je gledao potpuno uništen kamion.

- Nisam mogao da verujem svojim očima. Kamion je bio zgužvan u sekundi do neprepoznatljivosti. Ograda je bila probijena i dole se videlo telo nesrećnog muškarca. U prvom trenutku se nije videlo da je i žena ispala iz kabine u vodu. Njeno telo izvukli su pripadnici rečne policije - objasnio je naš sagovornik.

Kurir.rs/Informer

bonus video:

01:59

CRNE TAČKE NA BEOGRADSKOM ASVALTU: Ovo su najopasniji putevi na kojima se najčešće gube životi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja