SRBIN (32) UHAPŠEN U MINHENU ZBOG BRUTALNOG UBISTVA: Nasmrt izbo mladića (25) jer je rekao da želi da ima odnose sa MALOLETNICAMA!
Foto: Profimedia / Sebastian Gollnow / AFP

SOMALIJAC

SRBIN (32) UHAPŠEN U MINHENU ZBOG BRUTALNOG UBISTVA: Nasmrt izbo mladića (25) jer je rekao da želi da ima odnose sa MALOLETNICAMA!

Crna Hronika -

Srpski državljanin (32) uhapšen je zbog sumnje da je početkom aprila ove godine u centru Minhena nožem izbo državljanina Somalije (25) nakon svađe.

Kako navode lokalni mediji brutalno ubistvo mladića iz Somalije dogodilo se 10. aprila, a šest i po nedelje nakon toga uhapšen je Srbin zbog sumnje da je počinio zločin.

Nakon hapšenja Srpskom državljaninu određen je pritvoru zbog sumnje da je izvršio ubistvo iz nehata, odnosno da je nožem izbo 25-godišnjeg državljanina Somalije, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici - saopštili su policija i tužilaštvo u Minhenu.

Kako navode nemački mediji istraga je pokazala da je ubijeni mladić u grupi od nekoliko ljudi rekao da bi želeo da ima seks sa maloletnicama.

nemačka policija, hapšenje
foto: Shutterstock

- To je, iznerviralo osumnjičenog za ubistvo jer ima ćerku tog uzrasta. Najpe su se posvađali, a nakon toga osumnjičeni je izvadio nož i izbo Somlajica. Osumnjičeni za ubistvo je pobegao sa mesta zločina, ali je policija tokom uviđaja pronašla tragove koje je kako su naveli povezala sa osumnjičenim - prenosi Informer pisanje nemački portal SZ.de

Naime, tokom uviđaja istražitelji su na licu mesta pronašli kopču za kaiš.

- Osumnjičeni je nakon hapšenja negirao zločin. Međutim, opis svedoka kao i ono što je pronađeno u njegovim stanovima ne idu mu u prilog. Pre hapšenja policija je pretresla četiri stana koja pripadaju osumnjičenom. Tri u Minhenu i jedan u Landau u Platinatu. U jednom stanu su otkrili kaiš koji je odgovarao kopči kaiša, a u drugom nož i odeću koju je navodno počinilac nosio u incidentu - navedeno je za nemački mediji iz policije i tužilaštva u Minhenu.

Zanimljivo je i to da je proverom utvrđeno da je Srbin stari poznanik policije.

-Do tada je više od 20 puta puta hapšen za različita krivična dela među njima su dva puta za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život, upravljanje automobilom bez dozvole, krađe, ali i prekršajima vezanim na drogu.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja