POLICAJAC SLUŽBENIM VOZILOM DONEO 30 KILOGRAMA MARIHUANE U KUĆU POZNANICE: Oboje se branili ćutanjem tokom prvog saslušanja
Foto: MUP

droga nađena u podrumu

POLICAJAC SLUŽBENIM VOZILOM DONEO 30 KILOGRAMA MARIHUANE U KUĆU POZNANICE: Oboje se branili ćutanjem tokom prvog saslušanja

Crna Hronika -

Policajac B. D. (49) iz Prijepolja i njegova poznanica S. D. (38) koji su uhapšeni u petak zbog 32 kilograma marihuane nađene u podrumu kuće S. D. tokom prvog saslušanja pred istražnim organima branili su se ćutanjem. Oni će tokom dana biti izvedeni pred sudiju Višeg suda u Užicu koji će odlučiti o predlogu za određivanje pritvora.

Policija je u petak popodne u podrumu kuće osumnjičene S. D. pronašla 30 pakovanja sa više od 32,7 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana. Prethodno je, kako je saopštio MUP, "policijski službenik B. D, po napuštanju patrole za nadzor državne granice prema Republici Crnoj Gori, kako se sumnja, službenim autom prevezao torbu u kojoj se nalazila droga do kuće S.D.

Protiv dvoje uhapšenih u Višem javnom tužilaštvu u Užicu pokrenut je krivični postupak zbogu sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Dalja istraga će pokušati da utvrdi kako i šta su osumnjičeni dalje nameravali sa njom.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track