NISU TI BILI DOVOLJNI NAŠI ZAGRLJAJI, OTIŠAO SI KOD BRATA: Prijatelji i porodica neutešni zbog ubistva mladog pilota Vuka (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

zločin u jakovu

NISU TI BILI DOVOLJNI NAŠI ZAGRLJAJI, OTIŠAO SI KOD BRATA: Prijatelji i porodica neutešni zbog ubistva mladog pilota Vuka (FOTO)

Crna Hronika -

- Dragi naš Vujo, prva radosti naša, ponosu doma, trebao si nam još. Putuj, voleo si da letiš, nastavi sad svoj let. Voli te tvoja porodica najviše na svetu - ovako se od Vuka Jolovića (30) oprostila porodica.

Vuk Jolović, Đura N., Surčin, Jakovo, ubistvo
foto: Kurir, Privatna Arhiva, Printscreen

Njega je pre tri dana iz "kalašnjikova" upucao kuvar Đura N. (23) iz Jakova koji je nakon nekoliko dana skrivanja uhapšen.

- Nisu ti bili dovoljni naši zagrljaji. Otišao si u zagrljaj kod brata Vlajka. Rođeni naš, voli te tvoja kuća - napisao je njegov brat Miloš, dok mu se "princeza Marta" zahvalila na čarobnom detinjstvu.

Vuk Jolović, Jakovo
foto: privatna arhiva

"Plovio si kroz život kao brod po pučini"

- Hvala što si mi ovo malo detinjstva učinio čarobnim, volim te najviše - napisala je ona.

00:13

PRVi SNIMAK SA MESTA PUCNJAVE U SURČINU Komšije u šoku

Prijatelji su se od ovog mladića oprostili kratkom porukom.

- Plovio si kroz život kao brod po pučini - napisali su oni.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u nedelju oko 20 sati u Jakovu. Osumnjičeni je kalašnjikovim izrešetao Vuka Jolovića naočigled brata i dvojice prijatelja, a potom pobegao sa lica mesta.

Vuk Jolović, Jakovo
foto: privatna arhiva

Nakon dva dana bekstva, Đura Nikolić se juče predao policiji u Surčinu.

Dve verzije motiva za zločin

Tačan povod zašto je Đura zapucao i dalje je misterija, ali, kako je Kurir pisao, juče se pojavila verzija koju su ispričali porodica i rođaci Jolovića, koji su tvrdili da je je ubijen zbog snimka na kom, navodno, osumnjičeni za zločin - Đura, tera maloletnika da skoči u vodu.

Miloš M. brat ubijenog Jolovića rekao je za medije da je Vuk tražio od Đure da ne "zlostavlja dečaka koji nema roditelje".

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se dečak koji usred noći sedi na čamcu, dok mu muški glas naređuje da skoči u vodu.

- Ajde skači. Ajde skači, nemoj da me teraš da prelazim. Hoćeš da pređem? - govori dečaku muški glas za koga se sumnja da je sada osumnjičeni Đura.

Sa druge strane, prvobitna informacija o mogućem motivu zločina koja se mogla čuti na licu mesta u večeri kada se sve odigralo bila je da je motiv zločina neraščišćen odnos.

Navodno, Vuk je te noći došao do Đurine kuće, kako bi mu uzeo automobil. Oni su se prvo posvađali, a potom je Đura uleteo u kuću i zapucao. Tri metka pogodila su Vuka u stomak, koji je odmah prevezen u Urgentni centar, gde je, uprkos naporima lekara, preminuo tokom noći.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:15

Ovo je snimak zbog koga su zaratili kuvar i pilot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track