SVEKAR UBIO SNAJU NAKON SVAĐE, PA PRESUDIO SEBI: Svi detalji HORORA u Novom Pazaru, evo kako je tragedija mogla da se SPREČI
Foto: Društvne Mreže

selo crnoče

SVEKAR UBIO SNAJU NAKON SVAĐE, PA PRESUDIO SEBI: Svi detalji HORORA u Novom Pazaru, evo kako je tragedija mogla da se SPREČI

Crna Hronika -

Selo Crnoče, koje se nalazi između Novog Pazara i Tutina, još je u šoku nakon saznanja da je u popodnevnim satima njihov komšija Džemo Eminović iz vatrenog oružja oko 15 sati, posle kratke svađe, usmrtio snaju Zumretu, a potom i sebe ispred porodične kuće.

Meštani ovog mirnog sela, gde do sada nikada nije bilo ni sličnih incidenata, kažu da je Zumreta bila fina porodična žena i da je svog sina koji je učenik osmog razreda vaspitavala i trudila se da ga izvede na pravi put dok mu je otac na privremenom radu u inostranstvu.

Zumreta Eminović
foto: Društvene mreže

Zumretin muž i deveri su trenutno u inostranstvu na privremenom radu. A kako nam je rekao jedan od rođaka, nakon što se završi školska godina, Zumreta je sa sinom trebalo da ode kod muža u inostranstvo. Zumretina svekrva je u trenutku tragedije prema informacijama bila u njivi, nedaleko od kuće.

Više detalja o ovom slučaju kao i kako je tragedija mogla da se izbegne otkrila je koordinatorka SOS poziva za žrtve nasilja Zibija Šarenkapić za Kurir televiziju:

03:51

HOROR U NOVOM PAZARU! SVEKAR UBIO SNAJU, PA PRESUDIO SEBI: Svi detalji svirepog zločina, evo kako je tragedija mogla da se SPREČI

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:48

OVO SU NAJBOLJI NAČINI DA UŠTEDITE STRUJU U DOMAĆINSTVU Stručnjak otkriva TRIK kojim možete da smanjite račune i do 20%

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track