TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU! DIVLJAO CRVENIM MERCEDESOM I ULETEO U KAFIĆ: Klinac ukrao auto od brata, pa dodao gas?!
Foto: Kurir

Detalji nesreće na dorćolu

TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU! DIVLJAO CRVENIM MERCEDESOM I ULETEO U KAFIĆ: Klinac ukrao auto od brata, pa dodao gas?!

Crna Hronika -

Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, jedan sat iza ponoći, kada je automobil marke "mercedes" nakon sudara uleteo u baštu kafića na Dorćolu u Beogradu, a kako saznajemo, očevici su ispričali da je "mercedes" uleteo u rsakrsnicu sa 100 na sat.

Kako saznajemo, automobil je velikom brzinom ušao u raskrsnicu, udario u jedno dostavno vozilo, a zatim uleteo u baštu kafića.

Saobraćajna Nesreća, Cara Dušana, Francuska ulica
foto: Kurir

- Negde oko jedan sat iza ponoći prijavljeno je da je došlo do saobraćajne nesreće na uglu Francuske i Ulice cara Dušana. Kada su nadležne ekipe izašle na teren, prizor je bio jeziv, ali na svu sreću tragedija je izbegnuta, a lakše je povređeno troje ljudi - priča izvor iz istrage za Kurir i dodaje:

- Kafić u čiju baštu je uleteo "mercedes" nije radio u to vreme i nije bilo gostiju. Mladiću koji je bio za volanom automobila, imao je više od jednog promila alkohola u krvi. On je velikom brzinom uleteo u raskrsnicu, izgubio kontrolu, udario je u dostavno vozilo, a potom izleteo s puta i upao u baštu kafića.

Izvor objašnjava da je posle udesa vozač nasrnuo na policijske službenike, da ih je vređao i da je priveden i zadržan na trežnjenju, a protiv njega će biti podneta adekvatna prijava.

- Kasnije se ispostavilo da je od svog starijeg brata ukrao automobil, divljao ulicama glavnog grada, a potom izazvao udes i napao policajce koji su radili svoj posao - objasnio je izvor.

Saobraćajna Nesreća, Cara Dušana, Francuska ulica
foto: Kurir

Svedoci ovog događaja za Kurir su ispričali da se čuo jak udarac, a potom lomnjava i pucanje stakla.

- Lokal pored ovog je radio. U bašti su sedeli neki momci i sama je sreća što je prvo udario u praznu baštu, jer da je proleteo nju i upao u susednu, sigurno bi bilo mrtvih. Hvala Bogu pa je tragedija izbegnuta. Ti momci iz drugog lokala su bili isprepadani, za dlaku su izvukli živu glavu - pričaju očevici.

Kurir je bio na mestu događaja, a iz kafića su nam kratko rekli da ne žele da komentarišu ono što se dogodilo prethodne noći.

- Nismo u mogućnosti da pričamo o nesreći, drago nam je što, na svu sreću, niko nije nastradao i nije bilo teže povređenih - rekli su iz lokala.

U bašti kafića je ostao krš i lom na sve strane, polomnjene su daske, nadstrešnica je iskrivljena, a stolice i stolovi su oštećeni.

1 / 6 Foto: Kurir

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track