SRBI DILERI PALI U AUSTRIJI: Bečka policija uhapsila mladiće koji su rasturali drogu u baru i na ulici
Foto: Shutterstock

dolijali naši državljani

SRBI DILERI PALI U AUSTRIJI: Bečka policija uhapsila mladiće koji su rasturali drogu u baru i na ulici

Crna Hronika -

Austrijska policija, u protekla tri dana, uhapsila je dvojicu Srba zbog sumnje da su dilovali drogu, a kod njih dvojice je pretresom pronađeno više od 700 grama kokaina i heroina, kao i više od 3.300 evra.

Naime, prvi osumnjičeni (35) uhapšen je u jednom baru u Beču kada su policajci primetili da je jednom licu prodao kesicu sa heroinom, nakon hapšenja, pretresom kod njega je pronađeno 19 kesica heroina i četiri kesice kokaina.

- Kod uhapšenog Srbina pronađena je i suma od oko 800 evra, a u njegovom stanu pronađeno je 670 grama droga - prenosi austrijski Kurir.

Drugi osumnjičeni uhapšen je u sredu, u popodnevnim satima, kada je uočen kako diluje heroin na ulici.

- Nakon što je primetio policijajce, pokušao je da pobegne, ali su oni uspeli da ga sustignu i uhvate. Pretresom njegovog stana pronađeno je 30 grama heroina i više od 2.500 evra - pišu austrijski mediji.

Mušterija Srbina (19) bio je turski državljanin (23), koji je sa mesta gde je preuzeo robu krenuo automobil u pranji muškarca (58). Policija je zaustavila pretražila vozilo, a tada je nađeno 6 grama heroina, a njih dvojica su posle privđenja pušteni da se brane sa slobode.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja