OVO JE ŽRTVA UBICE IZ BARAJEVA: Zoran ubio Snežanu jer je htela da ga ostavi! Jutros su popili kafu, ZLIKOVAC SE VRATIO I UBIO JE!
Foto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

bOLESNA LJUBOMORA

OVO JE ŽRTVA UBICE IZ BARAJEVA: Zoran ubio Snežanu jer je htela da ga ostavi! Jutros su popili kafu, ZLIKOVAC SE VRATIO I UBIO JE!

Crna Hronika -

Zločin u Barajevu potresao celu Srbiju

Ubica Zoran P. (51) i ubijena Snežana S. (47) ranije su bili u emotivnoj vezi i oboje su razvedeni. Problemi su počeli nedavno, kada je ona rešilla da ga ostavi. Tada su počele pretnje i ona je o tome obavestila policiju!

Podsetimo, jutros je Zoran P. ubio medicinsku sestru Snežanu S. u Barajevu. Posle zločina, sebi je prerezao grkljan i nalazi se u teško stanju.

Snežana S, Ubistvo
foto: Kurir.rs

Snežanin majka je, pošto joj je saopšteno da joj je ćerka ubijena, stigla u dvorište kuće. Žena je plakala i zapomagala. - Joj sine, joj dete moje. Joj ćerko moja, sine moj dođi. Šta ti uradi, joj Snežo moja - zapomaže nesrećna žena.

Žrtva... Snežana S.
Žrtva... Snežana S. foto: Privatna Arhiva

Na lice mesta stigao je i tužilac, a na licu mesta je i Snežanin otac.

Kako Kurir saznaje Snežana Simić (47) radila je kao medicinska sestra, ima dvoje dece, i razvedena je.

Ubica... Zoran P.
Ubica... Zoran P. foto: Kurir.rs

- Snežana i Zoran bili su u ljubavnoj vezi i oboje su razvedeni. Ona je odlučila da prekine svaki odnos sa njim. Pretio joj je i ona je o svemu obavestila policiju. Zorane je jutros došao kako bi se pomirili i pili su kafu, otišao je od nje a zatim je opet došao za pola sata. Uzeo je nož i izbo je Snežanu dok je kosila travu, a potom sebi prerezao grkljan - kaže naš sagovornik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

ŽRTVA NASILJA I PROGANJANJA: Pobegla sam sa bebom od godinu dana, već DESET GODINA se ništa ne rešava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track