ČUO SE SAMO JEDAN KRIK! ZVUČAO JE KAO HIJENA: Drama na Paliluli, KRVAV izleteo na ulicu i počeo da viče, sukob nastao zbog DUGA
Ulica Ljube Didića, Foto: Printscreen Google Maps

svedočenje žene u čijem stanju se dogodilo ubadanje

ČUO SE SAMO JEDAN KRIK! ZVUČAO JE KAO HIJENA: Drama na Paliluli, KRVAV izleteo na ulicu i počeo da viče, sukob nastao zbog DUGA

Crna Hronika -

"Naježim se kada se setim njegovog krika", reči su žene u čijem je stanu na Paliluli sinoć izboden mladić nakon kratke svađe sa drugom.

Kako je ispričala, momci su drugovi njenog sina, svi su bili u njihovom stanu tada, a čitav problem nastao je zbog nevraćenog duga.

Na beogradskoj opštini Palilula pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su sinoć četrdesetpetogodišnjeg muškarca V. D. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni je u stanu u Ulici Ljube Didića oštrim predmetom naneo ubodne rane u predelu pazuha dvadesetsedmogodišnjem muškarcu. Pre toga je usledila kratka svađa njih dvojice, navodno oko novca koji je mladić dugovao osumnjičenom.

Krvav išao ulicama i molio za pomoć

Za ovaj slučaj se saznalo kada je izbodeni momak viđen kako krvav ide ulicom i moli za pomoć. Prema rečima očevidaca on je bio sav krvav i cela situacija je bila poprilično traumatična.

- To su bili drugari mog sina, bilo ih je petorica mislim. Mom sinu stalno dolaze prijatelji jer se on iz zdravstvenih razloga otežano kreće, a ja se svaki put sklonim da im ne smetam. Ne znam ko su momci, ali znam da su već nekoliko puta bili kod njega. Bilo ih je iz raznih delova grada, mislim da je samo jedan bio odavde - rekla je ona za "Blic"

Prema njenim rečima V. D. je prvo bio u stanu, a onda je kolima otišao po žrtvu kako bi "raščistili račune". Ona dodaje kako su njih dvojica bili u dugoj svađi i da je V. D. tražio nazad novac koji je pozajmio žrtvi.

- Kad su se vratili čula sam da su nešto počeli da viču, mada nisam mogla da procenim da li se svađaju ili smeju. Nakon par trenutaka sam čula i uvrede, pa sam, prišla da vidim šta se dešava. Prva stvar koji sam videla jeste moj sin kako stoji, što me je šokiralo. Ovaj veći (V. D.) je krenuo da se dere i vređa ovog drugog dečka jer mu je bio dužan neke pare. Nije stajao sa uvredama pa je manji (žrtva) nasrnuo na njega i zamalo da ga savlada - prepričava nam vlasnica stana.

Ulica Ljube Didića
Ulica Ljube Didićafoto: Printscreen Google Maps

Dvojica muškaraca su se rvali nekoliko minuta, nakon čega je žrtva ispustila jeziv zvuk.

- Naježim se kada se setim tog njegovog krika. Čuo se kao hijena, samo je ispustio jedan krik. Momak je skinuo majicu i kada je video šta mu se zapravo desilo, on je izjurio napolje. Posle jako kratkog vremena je bio sav krvav i videla sam ga kako ide ka školi. Čula sam da su mu ubrzo pomogli ljudi malo niz ulicu, ali ja od šoka nisam stigla da pozovem hitnu pomoć. Samo se nadam da je sa njim sve uredu, jadan momak - rekla je ona.

Deo grada u kome se dogodila nesreća važi za jedan od nesigrunijih. Komšije kažu kako te noći nisu čuli momka kako doziva pomoć, ali da često noću čuju glasnu viku, a neretko i krike.

U zabačenijim ulicama se na svakom ćošku mogu naći neo-nacistički grafiti i obeležja navijačke grupe koja je poznata po čestoj upotrebi upravo noževa.

Ipak, vlasnica stana u kome se V. D. izbo muškarca tvrdi da se njen sin ne kreće u takvim krugovima kao ni momci koji su se to veče prisustvovali zločinu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track