NEKI SU JOŠ ŽIVOTNO UGROŽENI: Poznato stanje radnika koji su juče povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca
Foto: Instagram/192_rs

jedan nastradao

NEKI SU JOŠ ŽIVOTNO UGROŽENI: Poznato stanje radnika koji su juče povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca

Crna Hronika -

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče oko 6 sati ujutru u blizini Šimanovaca kada se prevrnuo minibus sa radnicima firme SET odnela je život jednom zaposlenom, dok je njih 20 teže i lakše povređeno.

U bolnicu KBC Zemun je, kako se saznaje primljeno osam radnika i svi su životno ugroženi. U međuvremenu jedan je prebačen na Institut za ortopediju "Banjica" zbog povreda kičme.

KRVAVI LEŽALI NA SVE STRANE, JAUKALI I MOLILI ZA POMOĆ! Očevici stravične nesreće kod Šimanovaca otkrili nove detalje

Petorica radnika je u intenzivnoj nezi, a kod jednog je rađena neurohirurška operacija zbog krvarenja, rekao je sagovornik iz pomenute bolnice.

1 / 10 Foto: Kurir.rs/J.M.

Trojica od osmorice povređenih imaju lakše povrede i raspoređeni su na odeljenja u skladu sa vrstom povreda, ali su van životne opasnosti.

Tim povom juče se oglasila firma koja je izrazila saučešće porodici nastradalog radnika.

- Prema našim informacijama kojima raspolažemo, svi radnici koji su povređeno su zdravstveno zbrinuti u beogradskim bolnicama i njihovo stanje se prati. Naši timovi su na terenu, u kontaktu sa porodicama povređenih i predstavnicima udravstvenih ustanova koje su ih zbrinuli . Očekujemo da istraga utvrdi uzroke ove nesreće- kažu iz firme SET.

00:31

NESREĆA KOD ŠIMANOVACA: Prevrnuo se autobus sa radnicima

Policija u Sremskoj Mitrovici podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca zbog teške saobraćajne nesreće kod Šimanovaca.

U saobraćajnoj nesreći, život je izgubio šezdesettrogodišnji muškarac, a osim vozača, povređeno je još 20 osoba.

Uviđaj na licu mesta izvršio je nadležni tužilac u prisustvu policije.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track