PROBUDIO ME ALARM, BILO MI JE JASNO ŠTA SE DOGODILO: Strašno svedočenje radnika firme pored koje je mladić pao s Pančevačkog mosta
Foto: Kurir/J.M., Dado Đilas

tragedija

PROBUDIO ME ALARM, BILO MI JE JASNO ŠTA SE DOGODILO: Strašno svedočenje radnika firme pored koje je mladić pao s Pančevačkog mosta

Crna Hronika -

"Spavao sam kada me je probudio alarm. Izjurio sam odmah u dvorište da vidim šta se dešava, ali ništa nisam video, međutim, čuo sam da je alarm zapravo upaljen u firmi pored nas i čuo sam neku neke glasove i galamu. Bilo mi je jasno da se nešto dogodilo".

Ovako je ispričao čuvar koji je u trenutku stravične nesreće na Pančevačkom mostu bio na dežurstvu u firmi pored one u kojoj je na pločnik pao S. L. (34). Mladić je, podsetimo, od siline udarca automobila na mostu preleteo preko ograde i propao kroz krov jedne firme i na licu mesta ostao mrtav.

Prema svedočenju očevica za Kurir, mladić je krenuo da pretrči kolovoz nasred mosta kako bi sprečio svoju devojku, koju je prethodno udario, da skoči s mosta.

Čuvar koji je želeo da ostane anoniman, dalje kaže da noćnu smenu nije radio sam, već sa još jednim kolegom, koji se takođe probudio u isto vreme zbog glasnog alarma na susednoj firmi. Kako kaže njih dvojica se nisu usudili da napuste svoje radno mesto, a galama se čula još neko vreme, pa su u jednom trenutku pomislili da je neko možda pokušao da skoči sa mosta.

- Nas dvojica smo tu prošetali po dvorištu ali se ništa odatle nije videlo. Gledali smo i na most, vidimo da se saobraćaj odvija, ali se čuje neka galama, pa smo pomislili da možda neko nije skočio ili pokušava da skoči sa mosta, svašta se u poslednje vreme dešava. Svakako se nismo usudili da napustimo dvorište, vratili smo se unutra i to je u neko trenutku prestalo - kaže radnik firme koja se nalazi ispod Pančevačkog mosta.

Radnik ističe da sve firme u okolini imaju alarme i sve su pod video nadzorom.

Vozač taksija koji je sinoć na Pančevačkom mostu usmrtio S. L. danas se sam predao policiji. Dežurni tužilac je naredio da se osumnjičeni zadrži u trajanju od 48 sati.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:16

Očevidac nesreće na Pančevcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track