UDARIO ŽENU, PRETIO, A ONDA DOHVATIO KAMEN I KRENUO NA POLICIJU: Saslušan nasilnik koji je NAPAO SUPRUGU I PRETIO UBISTVOM!
Foto: Ilustracija, Dado Đilas

uhapšen u beogradskom naselju Veljko Vlahović

UDARIO ŽENU, PRETIO, A ONDA DOHVATIO KAMEN I KRENUO NA POLICIJU: Saslušan nasilnik koji je NAPAO SUPRUGU I PRETIO UBISTVOM!

Crna Hronika -

Muškarac S. L. uhapšen je prekjuče u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju.

Prema informacijama, on je prvo zadržan, a potom i saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

On je delimično priznao izvršenje krivičnog dela nakon čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora.

S. L. se tereti za nasilje u porodici, ali i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Podsećanja radi, on je uhapšen u naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja napao suprugu, a potom i policajce.

Prema nezvaničnim informacijama, čitava drama dogodila se prekjuče oko 15 sati, kada je S. L. nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

- Posavađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste. On je udario ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija ali ni tu nije bio kraj - ispričao je ranije izvor.

Posle toga je, prema navodima, policija preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana.

- Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo je kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je očevidac i dodao da su bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja