KRUŠEVLJANIN (43) UHAPŠEN NAKON PUCNJAVE! OGLASIO SE MUP: Kod njega pronađen pištolj iz kog je ranio dvoje, evo za šta se tereti!
Foto: MUP Srbije

policija

KRUŠEVLJANIN (43) UHAPŠEN NAKON PUCNJAVE! OGLASIO SE MUP: Kod njega pronađen pištolj iz kog je ranio dvoje, evo za šta se tereti!

Crna Hronika -

Nakon što je žitelje Kruševca juče uznemirila pucnjava u kojoj su ranjeni muškarac i žena, policija je saopštila da su pronašli osumnjičenog, koji je posle pucnjave pobegao.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su R. N. (43) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju - navodi se u saopštenju MUP.

Kako dodaju, on se sumnjiči da je jutros, oko 9 sati, nakon verbalne rasprave, sa po dva hica iz pištolja ranio pedesetsedmogodišnjeg muškarca i njegovu snaju.

pištolj iz kog je pucao uhapšeni
pištolj iz kog je pucao uhapšenifoto: MUP Srbije

Povređeni muškarac i žena zbrinuti su u kruševačkoj bolnici, a policija je osumnjičenog ubrzo pronašla, kao i pištolj iz koga je, kako se sumnja, pucao.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Uviđaj na mestu pucnjave:

1 / 3 Foto: MUP Srbije

Kako su medijima ispričali žitelji Kruševca, ranjen je Miša V., za koga kažu da je dobar čovek koji "ni mrava ne bi zgazio", dok za osumnjičenog nemaju reči hvale i navode da je on "terorisao čitav kraj".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track