OKRENUO JE PIŠTOLJ KA NAMA I REKAO: NE PRILAZI! Ovako je tekla drama u rakovičkoj teretani! Pucač s nanogicom uhvaćen za 10 minuta
Ilustracija, Foto: Shutterstock

detalji pucnjave na miljakovcu

OKRENUO JE PIŠTOLJ KA NAMA I REKAO: NE PRILAZI! Ovako je tekla drama u rakovičkoj teretani! Pucač s nanogicom uhvaćen za 10 minuta

Crna Hronika -

BEOGRAD - Osuđenik M.S. (27) iz Beograda s nanogicom je ušao u teretanu u Rakovici i iz pištolja teško ranio fitnes trenera M.D. (24), a zatim pobegao.

Uhapšen je svega 10 minuta kasnije, ali policija kod njega nije pronašla oružje.

Kako se saznaje, niko od vežbača i osoblja nije smeo da zaustavi napadača jer im je zapretio da ne prilaze i uperio pištolj ka njima. M.D. je upucao u potkolenicu, piše Telegraf.

Šta se dešavalo pre pucnjave

M.S. je nakon tuče u teretani izašao iz nje i otišao kući po pištolj. Pred svedocima teško je ranio M.D. fitnes trenera, a zatim pobegao. Uhapšen je za svega 10 minuta

- M.S. je redovno trenirao u teretani u Rakovici i to u gotovo isto vreme jer je nosio nanogicu. U jednom trenutku se posvađao sa trenerom koji ga je udario takozvanim bokserom. Besan zbog takvog poteza M.S. je izašao iz objekta i niko nije mogao ni da poveruje da će se vratiti sa pištoljem u ruci. Usmerio ga je ka treneru i pucao mu u nogu. Zapretio je svedocima da mu ne prilaze i istrčao iz objekta - kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je na osnovu opisa ubrzo uhapsila napadača, ali kod njega nije našla oružje. Na mestu ranjavanja nađena je jedna čaura.

M. S. je određen pritvor i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nezvanično, na teret mu se stavljaju tri krivična dela- teška telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Ranjeni M.D. će biti operisan, a zatim i saslušan na okolnosti povređivanja.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja