ROBIJAŠ S NANOGICOM RANIO FITNES-TRENERA: Otkriven mogući motiv pucnjave u beogradskoj teretani
Foto: Kurir.rs, Društvene mreže

rakovica

ROBIJAŠ S NANOGICOM RANIO FITNES-TRENERA: Otkriven mogući motiv pucnjave u beogradskoj teretani

Crna Hronika -

Miloš S. (27) uhapšen zbog sumnje da je posle svađe s Miroslavom D. (24) u teretani u Beogradu potegao pištolj i pogodio ga u nogu

Miloš S. (27), koji trenutno izdržava zatvorsku kaznu s nanogicom, uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak po podne hicem iz pištolja ranio fitnes-trenera Miroslava D. (24) u jednoj teretani u Beogradu.

Pucnjava se, kako saznajemo, dogodila u Borskoj ulici u Rakovici, a vatrenom obračunu prethodila je svađa i tuča između uhapšenog i povređenog muškarca.

Udarac bokserom

- Miloš S. ima nanogicu i nalazi se u kućnom zatvoru, pa je tako svoju svakodnevnu šetnju u trajanju od dva sata koristio i za odlazak u teretanu. U ponedeljak je došao da trenira i ubrzo se pokoškao s trenerom Miroslavom, koji ga je navodno kritikovao i žargonski rečeno prozivao ga pred devojkom - kaže naš sagovornik i dodaje:

uhapšeni miloš s.
uhapšeni miloš s.foto: Društvene mreže

- Miloš S. je zbog toga pobesneo i počeo da se svađa s njim, ali ga je fitnes-trener udario takozvanim bokserom u glavu. Miloš S. se ljutito pokupio i otišao. Međutim, prema rečima izvora upoznatih sa slučajem, osumnjičeni napadač se ubrzo vratio u objekat, i to naoružan.

- Tada je pred punom teretanom pucao u nogu fitnes-treneru, koji je pao kao pokošen. Jaukao je i držao se za nogu. Nakon što je pucao, uperio je pištolj u vežbače i zapretio im: "Ukoliko neko priđe, pucam!" - prepričava naš sagovornik dramu:

- Kolima Hitne pomoći ranjeni trener prevezen je na ortopediju na Banjici. S druge strane, osumnjičeni je pobegao, ali je posle desetak minuta uhapšen. Pištolj iz kog je pucao navodno nije nađen, pa se pretpostavlja da ga je negde sakrio.

teretana u kojoj je bila pucnjava
teretana u kojoj je bila pucnjavafoto: Kurir.rs

Droga, oružje, razbojništva

Sagovornik kaže da je uhapšeni mladić dobro poznat policiji, i to poslednjih 12 godina.

- Miloš S. navodno je hapšen više puta, a prvi put još 2010. U dosijeu ima 20 krivičnih prijava za krivična dela u vezi sa drogom, oružjem i razbojništvima - kaže izvor. Uhapšeni Miloš S. sada se tereti za tri krivična dela - teška telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Komšije

Krenuo lošim putem

Žitelji ovog dela Rakovice kažu da je uhapšeni veoma problematičan mladić, koji je od svoje 15 godine krenuo lošim putem.

- Pravio je razne gluposti po kraju, malo-malo pa ga policija odvede. Pre izvesnog vremena se na jednom zidu u kraju pojavio grafit: "Ne birajte drogu, nego boga. Otišao sam u manastir", koji je bio potpisan njegovim imenom i prezimenom, pa su mnogi pomislili da je on napisao taj grafit i da je rešio da se malo smiri - pričaju nam komšije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track