ROĐAK MARKA MILJKOVIĆA UHAPŠEN U ZEMUNU Nemanja (37) bio na poternici zbog ubistva u Crnoj Gori ZAVRŠIO VEZAN NA TROTOARU (FOTO)
Foto: Dado Đilas, MUP Srbije

poternica

ROĐAK MARKA MILJKOVIĆA UHAPŠEN U ZEMUNU Nemanja (37) bio na poternici zbog ubistva u Crnoj Gori ZAVRŠIO VEZAN NA TROTOARU (FOTO)

Crna Hronika -

Nemanja Kaurin (37) za kojim je bila raspisana crvena Interpolova poternica zbog ubistva u Crnoj Gori uhapšen je u Zemunu.

Kaurin je uhapšen na osnovu operativnih saznanja do kojih je došla Bezbednosno informativna agencija u koordinisanoj akciji Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata i Odeljenja za posebne akcije beogradske kriminalističke policije.

Nemanja Kaurin
foto: MUP Srbije

Prethodno se prezivao Miljković, a prezime je navodne promenio da bi se lakše krio od policije i pravosudnih organa. Nemanja Kaurin je inače prema informacijama Pinka rodbinska veza Marka Miljkovića koji je najbliži saradnik Veljka Belivuka.

Marko Miljković
foto: Dado Đilas

Operativna saznanja srpskih bezbednosnih službi ukazuju da je pravovremenim lociranjem i hapšenjem Kaurina najverovatnije sprečeno izvršenje teškog krivičnog dela na području Beograda i Srbije.

(Kurir.rs/Pink)

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track