Žena pecaroša: Udavio se pred mojim očima!

Žena pecaroša: Udavio se pred mojim očima!

Crna Hronika -
Dozivala sam ga i jaukala! Voda kao da ga je progutala, kaže Mara Radosavljević, čiji se muž Milivoje utopio dok je pecao

BEOGRAD - Tragedija!Milivoje je zakoračio i odjednom pao u reku! Vikala sam mu: „Plivaj, samo plivaj“! Ali moj muž je nestao pod vodom! Nijednom nije izronio. Mnogo mi je teško, ne znam kako ću ovu tragediju preživeti. Udavio se pred mojim očima!Ovako je za Kurir započela ispovest Mara Radosavljević, supruga Milivoja Radosavljevića (78), koji se u ponedeljak utopio u Savi, dok je pecao u blizini Beton hale. Njegovo telo izvučeno je iz Save juče oko 16 časova.- Milivoje je bio u penziji i često je pecao kod pristaništa! Kobne večeri bila sam s njim. Držao je štap i odjednom povikao: „Ova riba je velika. Sigurno je smuđ“. Pozvao je kolegu pecaroša da mu pomogne! Taj čovek je stavio mrežu u vodu kako bi izvukli ribu. „Zamrsila se mreža. Ne vidim gde je smuđ“, rekao je moj Milivoje - priča supruga Mara.Nesrećni čovek se zatim nagnuo, pao sa visine od oko sedam metara i nestao u brzoj Savi.- Dozivala sam ga i jaukala! Voda kao da ga je progutala! Kad su videli šta se dešava, ostali pecaroši su pritrčali, ali nikako nisu mogli da mi pomognu. Čovek koji je s broda video da je moj Milivoje pao skočio je u vodu. „Gde da ga tražim, gde je pao?“ - pitao me je. Ronio je, ali sve je bilo uzalud. Ubrzo je stigla i rečna policija... - priseća se uplakana Mara.

Sa ovog mesta je Milivoje pao u vodu
Sa ovog mesta je Milivoje pao u vodu

Pecao, ali ribu nije jeo- Dane je provodio pored Save. Govorio mi je da se tako odmara. Voleo je da peca isključivo velike ribe, ali nije voleo da ih jede - rekla je potresena žena dok su je grlili sin Radomir i ćerka Martina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track