TUŽILAC ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL U POSETI FRANCUSKOJ: Nastavak razmene informacija o podacima sa Skaja!
Foto: Stefan Jokić

saradnja

TUŽILAC ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL U POSETI FRANCUSKOJ: Nastavak razmene informacija o podacima sa Skaja!

Crna Hronika -

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić sa saradnicima, sudijom za prethodni postupak i predstavnikom MUP-a Republike Srbije, nalazi se u službenoj poseti Pariskom tribunalu za organizovani kriminal, potvrđeno je za Kurir iz tog tužilaštva.

Tokom posete održan je sastanak sa potpredsednikom Tribunala zaduženim za istragu organizovanog i visokotehnološkog kriminala i njegovim saradnicima, na kojem je izraženo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, koja je ocenjena kao izvanredna i izuzetno uspešna.

Mladen Nenadic
foto: Printscreen/Youtube

- Dogovoren je nastavak intenzivne saradnje pravosudnih institucija Republike Francuske i Tuzilastva za organizovani kriminal Republike Srbije, u vezi razmene informacija o podacima sa skaj aplikacije i dalji operativni koraci u borbi protiv organizovanog kriminala - potvrđeno je iz tužilaštva.

Sastanak je održan i sa direktorom Direkcije za organizovani kriminal centralne uprave sudske policije MUP Republike Francuske i njegovim saradnicima zaduženim za organizovani i visokotehnoloski kriminal i rad Udarne grupe za skaj aplikaciju.

Ovom sastanku je prisustvovao i predstavnik MUP-a Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track