PAVLA NIKO NIJE TUKAO Oglasila se policija iz Prokuplja nakon što je deka najavio tužbu POVREDE ZADOBIO KAD JE PAO SA TRAKTORA?
Foto: Kurir.rs/B.R.

novi momenti

PAVLA NIKO NIJE TUKAO Oglasila se policija iz Prokuplja nakon što je deka najavio tužbu POVREDE ZADOBIO KAD JE PAO SA TRAKTORA?

Crna Hronika -

Nakon što je Pavle Pavlović (73) iz Blaca rešio da tuži dva policijska službenika koja su ga, kako tvrdi, bez ikakvog razloga tukla, iz Policijske uprave u Prokuplju kažu da njegove tvrdnje nisu tačne.

Kako kažu u PU Prokuplje, policijski službenici su ga zaustavili dok je upravljao traktorom i tada je konstatovano da ima više od dva promila alkohola u krvi. Pošto je žalio na bolove kad je priveden odveden je u Dom zdravlja u Blacu gde ga je lekar pregledao. Prema tvrdnji u PU Prokuplje, Pavlović se žalio da je ranije pao sa traktora. Pošto je ustanovljeno da nema zdravstvenih prepreka vraćen je u policijsku stanicu i zadržan do jutra.

- Ističemo da nije uložio nikakvu pritužbu na rad policijskih službenika, a navodi koje je dao u Urgentnom odeljenju i pored toga što su u suprotnosti sa informacijama koje je dao policiji prethodnog dana biće ispitani i provereni - kažu u PU Prokuplje.

Blace, Pavle Pavlović, Prokuplje
foto: Kurir.rs/B.R.

Pavlović i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji te je angažovao i advokata koji će ga zastupati u tužbi koju je najavio protiv policijskih službenika.

Podsećanja radi, Pavlović je za Kurir ispričao da je sedeo na traktoru i čekao majstora, kad su mu prišla dva policijska službenika i tražila dokumenta. Krenuo je da ih izvadi, ali su počeli da ga udaraju i vuku. Jedan ga je udario u nos, a drugi po ruci. Na kraju su ga odveli u policijsku stanicu. Drugi policajci su ga navodno kasnije odveli do lekara u Dom zdravlja u Blacu, a zatim je vraćen u stanicu gde je proveo noć.

Mi smo se odmah obratili PU Prokuplje sa pitanjem o ovom događaju, ali nam je odgovoreno tek što je tekst objavljen. U tekstu smo napisali da policajci tvrde da je sam pao, a krajnji sud o ovom događaju daće nadležni sud.

(Kurir.rs/B.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track