SAMO DA SI NASMEJAN, BAŠ TAKVOG TE PAMTIM: Porodice i prijatelji opraštaju se od poginulih drugova iz Čačka
Foto: Kurir.rs/D.Č., Printscreen/Instagram

tuga

SAMO DA SI NASMEJAN, BAŠ TAKVOG TE PAMTIM: Porodice i prijatelji opraštaju se od poginulih drugova iz Čačka

Crna Hronika -

Nakon vesti da su četri prijatelja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje u selu Jančići kod Čačka, njihovi vršnjaci se opraštaju od njih na društvenim mrežama.

Podsetimo, nesreća se dogodila u subotu oko 2.30 sati kada je vozač džipa "suzuki vitara" Ognjen Vasiljević (19), navodno zbog neprilagođene brzine izbgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u potok koji se uliva u reku Kamenicu. Na suvozačevom mestu bio je Ivan Stančić (19), dok su pozadi sedeli Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20). Oni su pre tragedije bili na žurci, a olupinu auta našli su njihovi prijatelji sedam i po sati nakon toga.

nikola zekavica, ivan stančić, ognjen vasiljević, luka mićović
nikola zekavica, ivan stančić, ognjen vasiljević, luka mićovićfoto: Društvene mreže

Na društvenim mrežama prijatelji Vasiljevića, Stančića, Zekavice i Mićovića tuguju za njima, gde objavljuju njihove fotografije uz potresne poruke.

Čačak, saobraćajna nesreća, Nikola Zekavica
foto: Društvene mreže

- Ceo život ispred zgrade igrali kockice, ceo život zajedno igrali traže i najbolji fudbal koji se igrao, igrao se sa tobom. Jako fališ i tvoj odlazak ostavlja dubok trag, ali na nama je da te se uvek sećamo i pamtimo lepe momente. Tvoj Vinara - stoji u jednom od oproštaja, dok je Nikolin brat na Instagramu objavio fotografiju njihove majke i Nikole uz reči: "Samo da si nasmejan, baš takvog ga pamtim!"

nikolin brat objavio njegovu fotografiju sa majkom uz potresnu poruku
nikolin brat objavio njegovu fotografiju sa majkom uz potresnu porukufoto: Društvene mreže

- Vidimo se na nekom boljem mestu Mićko - napisao je neko od prijatelja Mićovića, dok je drugi glasio za Zekavicu.

- Sudbina je k*rva, od nje možeš pobeći, beda u kraju otkad su drugovi otišli. I nebo je nad gradom plakalo sa nama zajedno plakalo od 26.06. - Čačak postao je pakao... E Zeko, Zeko...

Korisnici društvenih mreža ostavljali su mnogobrojne komentare žaljenja za mladićima.

Čačak, saobraćajna nesreća
foto: Društvene mreže

- Sva četri momka su na svoj način bili posebni, ali svi ih pamtimo po njihovim osmesima, vedrom duhu i lepoti mladosti. Braćo, gde god da ste, u srcima vas čuvamo - piše u jednom od komentara ispod fotografije nastradalih, dok u srugom stoji.

- Tragedija! Neka im Gospod podari večni mir, a roditeljima snage da izdrže ovu bol.

Čačak, saobraćajna nesreća
foto: Društvene mreže

Nakon što se saznalo za pogibiju mladića, grad Čačak je proglasio dvodnevnu žalost. S druge strane na društvenim mrežama pojavila se i informacija da će danas u 19 sati biti "održano puštanje belih balona na gradskom trgu u znak sećanja na preminule".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track