GRADSKI FUNKCIONER IZ SMEDEREVA SA ŽENOM ŠVERCOVAO DROGU: Pali sa marihuanom, kokainom i tabletama, a evo gde su našli drogu
Foto: MUP Srbije

hapšenje

GRADSKI FUNKCIONER IZ SMEDEREVA SA ŽENOM ŠVERCOVAO DROGU: Pali sa marihuanom, kokainom i tabletama, a evo gde su našli drogu

Crna Hronika -

Referent urbanizma u opštini Smederevo S. C. (48) uhapšen je zajedno sa svojom suprugom Z. C. (29) jer je policija kod njega u kancelariji pronašla drogu, nezvanično saznaje Kurir!

Kako saznajemo, u kancelariji S.C. pronađena je marihuana i kokain, dok je i kod njegove supruge pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

- Inspektori su se šokirali kada su u kancelariji S.C. pronašli spakovanu drogu - priča izvor Kurira.

droga, Smederevo
foto: MUP Srbije

O slučaju se oglasilo i Više tužilaštvo u Smederevu koje je u saradnji sa policijom uhapsilo bračni par.

- Dana 28.6.2022.godine, u saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu,uhapšeni su i zadržani do 48 sati S.C.(48) i Z.C.(29), supružnici iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl.246 st 1 uz vezi čl.33.KZ. Prilikom pretresa, kod njih je pronadjeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama ,86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica - saopštio je MUP Smederevo.

droga, Smederevo
foto: MUP Srbije

Uz krivičnu prijavu biće privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track