OVO JE SMEDEREVSKI FUNKCIONER KOJI JE PAO ZBOG DROGE: Dilovao sa ženom, a na društvenim mrežama delio njene provokativne slike
Foto: MUP Srbije, Printscreen Facebook

akcija

OVO JE SMEDEREVSKI FUNKCIONER KOJI JE PAO ZBOG DROGE: Dilovao sa ženom, a na društvenim mrežama delio njene provokativne slike

Crna Hronika -

Srđan C. (44) referent urbanizma u opštini u Smederevu uhapšen je zajedno sa suprugom Zoricom C. (29), nakon što je policija drogu našla u njegovoj kancelariji i kući.

Podsetimo, u njegovoj kancelariji pronađena je marihuana i kokain, dok je i kod njegove supruge pronađena manja količina marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

droga, Smederevo, S.C., Z.C.
foto: MUP Srbije, Printscreen Facebook

- Inspektori su se šokirali kada su u kancelariji Srđana C. pronašli spakovanu drogu - priča izvor Kurira.

nađena droga u kancelariji
nađena droga u kancelarijifoto: MUP Srbije

Uhapšeni bračni par na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije. Takođe, ako je sudeći po društvenim mrežama oni su u braku od 2019. godine. Na njegovom profilu mogu se naći fotografije kako planinari, druži se i često komentariše supruzi fotografije.

Uhapšen je na svom profilu na Fejsbuku okačio i fotografiju na kojoj je njegova supruga oskduno obučena, inače, ona na sebi ima čipkasti kombinezon, dok je njena z*dnjica u prvom planu. Ispod ove fotografije sledi niz komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja