POLICIJA JE IZNOSILA NEKE STVARI IZ NJIHOVE KUĆE! Komšije o uhapšenom bračnom paru: Živeli su u SVOM SVETU
Foto: Drustvene Mreže, MUP Srbije

hapšenje zbog droge

POLICIJA JE IZNOSILA NEKE STVARI IZ NJIHOVE KUĆE! Komšije o uhapšenom bračnom paru: Živeli su u SVOM SVETU

Crna Hronika -

Srđan C., referent za urbanizam opštine Smederevo, uhapšen zajedno sa suprugom Zoricom C. nakon što su kod njih pronađeni kilogram marihuane, kokain i 86 psihoaktivnih tableta

Referent urbanizma u opštini Smederevo Srđan C. (48) uhapšen je zajedno sa svojom suprugom Zoricom C. (29) zbog sumnje da je dilovao drogu, nakon što je policija u njegovoj kancelariji i kući pronašla marihuanu, kokain i psihoaktivne tablete.

Kako saznajemo, u kancelariji Srđana C. pronađeni su marihuana i kokain, dok je i kod njegove supruge pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

Pretres

droga, Smederevo, S.C., Z.C.
foto: MUP Srbije, Printscreen Facebook

- Inspektori su se šokirali kada su u kancelariji Srđana C. pronašli spakovanu drogu, a onda su pretresli i njegovu kuću i tamo pronašli manji deo narkotika - priča izvor Kurira i dodaje da su lisice na ruke stavljene i referentovoj mladoj supruzi.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu potvrdili su da je bračni par uhapšen, te da im je određeno zadržavanje do 48 sati i da se oboje terete za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkotika.

- Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1.175 grama opojne droge marihuane, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, dve digitalne vagice i jedna drobilica. Uz krivičnu prijavu biće privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu - naveli su iz tužilaštva.

Policija upala u kuću

droga nađena u kancelariji
droga nađena u kancelarijifoto: MUP Srbije

Komšije uhapšenog para kažu da su se iznenadili kada je policija upala u porodičnu kuću.

- Videli smo policiju kada je došla, ali nismo znali o čemu se radi. Iznosili su neke stvari u kutijama, ali nismo videli šta. Kasnije smo saznali da su Srđana uhapsili na poslu i da mu je nađena droga u kancelariji - kaže komšija uhapšenih.

droga, Smederevo
foto: MUP Srbije

Susedi uhapšenog bračnog para iz Smedereva kažu da je njegova supruga pomalo čudna.

- Venčali su se pre nekoliko godina i kada je došla kod njega, delovala nam je čudno i nesvakidašnje se oblačila. Izgleda kao neka gotičarka, jednog dana je oblačila sve crno, drugog dana belo sa crvenim. Bila je baš neobična i delovalo mi je kao da žive u nekom svom svetu. Kasnije smo primetili da često putuju - navode susedi.

nađena droga
nađena drogafoto: MUP Srbije

Društvene mreže

Delio ženine provokativne slike

Uhapšeni bračni par na društvenim mrežama često je objavljivao zajedničke fotografije. Takođe, ako je sudeći prema društvenim mrežama, oni su u braku od 2019. godine. Na njegovom profilu mogu se naći fotografije kako planinari, druži se i često komentariše supruzi fotografije.

Smederevo
foto: Drustvene Mreže

- Srđan C. je na svom profilu na Fejsbuku okačio i fotografiju na kojoj je njegova supruga oskudno obučena, na sebi ima čipkasti kombinezon, dok je njena zadnjica u prvom planu - kažu komšije.

(Kurir.rs - B. T. - J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja