KRIVIČNA PRIJAVA ZA VOZAČA KOJI JE UDARIO PROFESORA KOPRIVICU: Na pešačkom naleteo i na njegovu ženu, oglasio se MUP
Foto: Fakultet za sport

imao 0,34 promila alkohola

KRIVIČNA PRIJAVA ZA VOZAČA KOJI JE UDARIO PROFESORA KOPRIVICU: Na pešačkom naleteo i na njegovu ženu, oglasio se MUP

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako se sumnja, on je sinoć oko 21.40 časova na teritoriji Čukarice, upravljajući automobilom marke "citroen", na pešačkom prelazu oborio šezdesetosmogodišnju ženu i sedamdesetogodišnjeg muškarca, koji su sa povredama zbrinuti u Urgentni centar.

OGLASIO SE ČUVENI PROFESOR KOPRIVICA: Nesavesni vozač je udario na pešakom mene i moju ženu! OBJAVIO I FOTOGRAFIJU

Alkotestiranjem vozača utvrđeno je da je imao 0,34 promila alkohola u organizmu.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, reč je o čuvenom profesoru Vladimiru Koprivici i njegovoj supruzi Dragani. Ovim povodom profesor Koprivica se oglasio ranije danas na društvenim mrežama i opisao šta se dogodilo.

"Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar.

U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome.

Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi", poručio je proesor Koprivica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track