STRAVIČNI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U ARILJU: Posle svađe okrenuo auto i velikom brzinom se zaleteo u mladića (29) na trotoaru!
Foto: Nemanja Nikolić

ARILJAC U KOMI

STRAVIČNI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U ARILJU: Posle svađe okrenuo auto i velikom brzinom se zaleteo u mladića (29) na trotoaru!

Crna Hronika -

ARILJE. - B. N. (29) iz Arilja koji je prošle noći prebačen u Klinički centar u Beogradu pošto ga je vozilom na ulici namerno udario I. A. (39) u teškom je stanju i lekari Kliničkog centra u Beogradu bore se za njegov život.

On, po nezvaničnim informacijama ima prelom baze lobanje, nagnječenje mozga kao i krvarenje u mozgi i tokom popodneva bio je u komi.

Sve se desilo u subotu oko tri ujutru u Ulici Stevana Čolovića u Arilju dok se B. N. vraćao iz noćnog provoda sa još jednim prijateljem. Došlo je do kraće verbalne čarke sa I. A. koji se pojavio na ulici, nešto su jedan drugom rekli, I. A. je nastavio ulicom svojim vozilom ali je posle oko 50 do 100 metara okrenuo vozilo, zaleteo se prema B. N. prešao na trotoar gde je udario čoveka koji je išao prešice.

Povređeni momak ostao je na mestu bez svesti, prebačen je Užice a zatim i u Beograd. I. A. je ubrzo uhapšen, navodno, bio je pod dejstvom alkohola, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

PU u Užicu saopštila je da je I. A. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kurir.rs/Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track