DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE: U dva saobraćajna udesa povređena žena (78) pešak i vozač (26) zastave koji je udario u teretno vozilo
Foto: Damir Dervišagić

Vikend u Vranju

DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE: U dva saobraćajna udesa povređena žena (78) pešak i vozač (26) zastave koji je udario u teretno vozilo

Crna Hronika -

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile prethodnog vikenda, dve osobe zadobile su teške telesne povrede, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

Teške telesne povrede zadobila je žena (78) pešak kada je biciklista u ulici Slobodana Penezića u Vranju, udario u nju. Žena je pala na kolovoz i zadobila teške telesne povrede.

Lekarska pomoć ukazana joj je u Zdravstvenom centru Vranje. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, saobraćajna policija je izvršila uviđaj. Policija intenzivno radi na pronalasku bicikliste.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u Industrijskoj zoni Bunuševac,

Do nezgode je došlo kada je vozač (26) putničkog vozila "zastava" udario u vučeno teretno vozilo marke man. Vozilo je vuklo teretno vozilo "volvo". Vozač zastave tom prilikom zadobio je teške telesne povrede. Lekarska pomoć ukazana mu je u Zdravstvenom centru Vranje. Po ovlašćenju OJT uviđaj je izvršila saobraćajna policija.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track