19:20

LALIĆEVO PRIZNANJE OTVARA NOVU DIMENZIJUJU U ČITAVOM PROCESU Nedić: Verovatno je izneo nove detalje, time je OPTUŽNICA ZAKUCANA

jezivo

LALIĆEVO PRIZNANJE OTVARA NOVU DIMENZIJU U ČITAVOM PROCESU Nedić: Verovatno je izneo nove detalje, time je OPTUŽNICA ZAKUCANA

Crna Hronika -

Slučaj koji je potresao javnost

Srđan Lalić, pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, i juče je sedeo u sudnici odvojeno od ostalih pripadnika klana pošto je u četvrtak izjavio „da je kriv i da će izneti detaljnu odbranu“.

Iz bezbednosnih razloga, nekada Belivukov čovek od poverenja, kao i druga dvojica svedoka-saradnika, Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, on je fizički odvojen od ostalih optuženih.

Inače, Marko Miljković, jedan od vođa zloglasnog klana, nedavno je poslao pismo zameniku tužioca za organizovani kriminal u kome mu preti zbog potencijalnih svedoka-saradnika Srđana Lalića i Vlade Draganića.

Veljko Belivuk, Srđan Lalić, Marko Miljković
foto: MUP Srbije, Privatna Arhiva

Pripremno ročiste kriminalnoj grupi Veljka Belivuka ni juče nije završeno, a nastavak je zakazan za 5. septembar. Novi bravilac Marka Miljkovića i Veljka Belivuka, advokat Vladimir Petrović izjavio je da je ostalo da advokati još devet okrivljenih predlože dokaze.

Gosti jutarnjeg programa Kurir televizije bili su Rajko Nedić odgovorni urednik Kurira i prim. dr Radoslav Radosavljević, patolog.

- Ova nedelja je bila izuzetno uzbudljiva i dramatična i tu se nekoliko novih detalja saznalo. Priznanje Srđana Lalića je vest koja je obeležila ovo suđenje. Ova njegova izjava je veliko iznanađenje. To se i u sudnici videlo, odmah su ga sklonili iz boksa gde su bili ostali optuženi. Priznanje Srđana Lalića će baciti novu dimenziju čitavog procesa iz više razloga. Ako je već rešio da prizna da je izneo jop neke nove detalje i prakatično je zakucana ta optužnica - rekao je Rajko Nedić odgovorni urednik Kurira.

Srđan Lalić
foto: Kurir Televizija

Prim. dr Radoslav Radosavljević, patolog, ističe da je ceo ovaj slučaj izazvao veliku pažnju javnosti.

- Ovo je veoma komplikovan slučaj. Uzburkao je javnost. Oni se terete za nedela od početka 2019. godine do početka 2021. godine. To su 2 godine, jedan period koji može da bude veliki, ali i ne - rekao je prim. dr Radoslav Radosavljević, patolog.

Srđan Lalić
foto: Kurir Televizija

Celo gostovanje možete pogledati u VIDEU ISPOD:

19:20

LALIĆEVO PRIZNANJE OTVARA NOVU DIMENZIJUJU U ČITAVOM PROCESU Nedić: Verovatno je izneo nove detalje, time je OPTUŽNICA ZAKUCANA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:40

BELIVUK I MILJKOVIĆ SE DANAS IZJAŠNJAVAJU O KRIVICI: Stručnjaci otkrili kada počinje PRAVO SUĐENJE OVOJ KRIMILANOJ GRUPI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track