TRAGIČAN KRAJ POTRAGE NA FRUŠKOJ GORI: Planinarka koja je pala s litice nađena mrtva! (FOTO)
Foto: S.S., Gorska služba Spašavanja

Ledničko jezero

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE NA FRUŠKOJ GORI: Planinarka koja je pala s litice nađena mrtva! (FOTO)

Crna Hronika -

Žena koja je u prepodnevnim satima pala sa litice kod Ledinačkog jezera na Fruškoj gori kod Novog Sada pronađena je mrtva posle višečasovne akcije spasavanja.

Pripadnici Gorske službe spasavanja oglasili su se ovim povodom saopšetnjem gde su naveli s kim su sve sarađivali na ovoj akciji spašavanja.

sa ove litice je žena pala
sa ove litice je žena palafoto: Gorska služba Spašavanja

- Spasioci Gorske službe spasavanja u saradnji sa vatrogasno spasilačkom jedinicom iz stanice Novi Sad, spustili su telo žene koja je u prepodnevnim satima propala do litica Ledinačkog jezera. Samo spuštanje tela trajalo je nešto više od sat vremena, jer su spasioci i vatrogasci morali da čiste i teren od kamenja. Telo starije žene, inače planinarke, smešteno je u čamac i dovozi se na obalu. U akciji spasavanja učestvovalo je sedam spasilaca Gorske službe spasavanja iz stanice Novi Sad - stoji u saopštenju Gorske službe spašavanja.

1 / 6 Foto: S.S.

Kako Kurir nezvanično saznaje, nesrećna žena je M. N. (63) iz Nove Pazove, inače član planinarskog društva "Fruška gora".

- Žena je tokom planinarenja pala i zaustavila se na nepristupačnom delu litice iznad vode jezera. Članovi GSS su se uz pomoć sigurnosnih pojaseva spustili niz liticu kako bi došli do nje - objašnjava naš izvor.

žena, Novi Sad, Poginula
foto: S.S.

Nažalost, kada su spasioci došli do žene ona nije davala znake života.

(Kurir.rs - S. S.)

Bonus video:

03:12

DEČAK SKOČIO SA BRANKOVOG MOSTA Tragedija sprečena PUKOM SREĆOM Policija munjevito regovala i spasila DEČiji život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track