00:12

Mesto ubistva Zorana u Stepojevcu

najnoviji detalji

KAD JE POLICIJA ODVELA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ, NJEGOVA MAJKA ISEKLA VENE: Drama nakon hapšenja u Velikim Crljanima!

Crna Hronika -

Miloš N. (22) koji je uhapšen zbog sumnje da je u Stepojevcu kod Lazarevca nakon svađe udario pešaka Zorana J. (63) koji je od udarca preminuo, uhapšen je nakon višečasovnih pregovora s policijom, a njegova majka nakon što su mu stavljene lisice isekla je vene, tvrde za Kurir očevici.

Stepojevac, ubijeni, Miloš Nastić, Zoran Jakovljević
foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

Prema rečima našeg sagovornika, koji tvrdi da je veoma upućen u celu priču, osumnjičeni je nakon što je udario nesrećnog čoveka pobegao s lica mesta.

- Miloš N. je navodno je oteo auto jednom mladiću i vozio bez vozačke dozvole napravio haos, udario čoveka koji je od udarca umro i pobegao. Otišao je kući gde živi sa majkom i sestrom. Policajci su došli nakon nekog vremena kod njega i on nije želeo da se preda - kaže naš sagovornik i nastavlja:

kuća osumnjičenog, ovde je uhapšen miloš n.
kuća osumnjičenog, ovde je uhapšen miloš n.foto: Kurir.rs

- Govorio je da će presuditi sebi ako ga uhapse. Tada je polciija ipak uspela da uđe u kući i pregovarali su sa osumnjičenim puna tri sata. On se na kraju mirno predao, ali se njegova majka tada slomila.

On dodaje da je majka zakukala kad je policija odvela njenog sina.

- Žena je uzela nož i isekla vene. Tada je nastala drama. Ekipa Hitne pomoći je brzo došla i odvela nesrećnu ženu u bolnicu. U kakvom je sad stanju, nije nam poznato - kaže sagovornik i dodaje:

- Priča se da je prilikom hapšenja osumnjičeni bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Podsetimo, Zoran J. preminuo je juče u centru Stepojevca kada je udario glavom o pločnik nakon što ga je Miloš N., kako se sumnja, dva puta udario pesnicom u glavu. Sukob se dogodio, navodno, zato što je Zoran uvredio Miloša, dok je prelazio ulicu na pešakom prelazu, a Miloš je autom dolazio iz pravca Velikih Crljena. Inače, semafor u Stepojevcu vikendom ne radi. Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor, a Više javno tužilaštvo je naredilo da se obavi obdukcija tela Zorana J.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MLADIĆA U TUTINU: Posle svađe metalnim palicama prebili muškarca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track