NE OTVARAJU VRATA I NE OGLAŠAVAJU SE: U privatnoj klinici na kojoj je čovek preminuo nakon intervencije na kičmi NEMA NIKOGA!
Foto: Kurir /J.M.

ĆUTE

NE OTVARAJU VRATA I NE OGLAŠAVAJU SE: U privatnoj klinici na kojoj je čovek preminuo nakon intervencije na kičmi NEMA NIKOGA!

Crna Hronika -

Posle vesti da je M. Đ. (58) preminuo nakon tretmana kod kiropraktičara u privatnoj klinici “Balans medika” u Beogradu, ekipa "Kurira" posetila je kliniku.

Međutim, i nakon što smo pozvonili na vrata klinike oko 17:30 časova, niko nije otvarao, iako na ulazu piše da je radno vreme do 18 časova.

Kako su nam ispričale komšije, čuli su za nesrećni slučaj u ovoj klinici.

- Čuli smo za to, zaista je strašno. Nisam imao potrebe ni prilike da koristim njihove usluge do sada, ali su uvek izgledali profesionalno. Puno ljudi je dolazilo i prolazilo tuda i nije bilo problema. Poznajemo gazdaricu iz viđenja, fina je i pristojna žena, uvek se svima lepo javi - pričaju komšije.

Balans medika, Balans Medik, Balansmedik
foto: Kurir /J.M.

Podsetimo, M. Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena. Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće. Na Institutu mu je konstatovana fraktura prvog vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

M. Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju, a tužilaštvo je danas obavešteno o celom događaju, nakon čega je dalo nalog da se obavi obdukcija. Po prijemu izveštaja o obdukciji Više javno tužilaštvo će proceniti ima li elemenata krivičnog dela i u čijoj je nadležnosti.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja