SUPRUGU UDARAO U STOMAK, DEVOJČICI POKUŠAO DA PODIGNE SUKNJU! Detalji nasilja u porodici u Vranju: Osumnjičeni bio pijan?
Foto: Shutterstock

SUPRUGU UDARAO U STOMAK, DEVOJČICI POKUŠAO DA PODIGNE SUKNJU! Detalji nasilja u porodici u Vranju: Osumnjičeni bio pijan?

Crna Hronika -

Muškarcu iz Vitine koji je sa prebivalištem u Vranju određeno je zadržavanje od strane OJT i naloženo da se podnese krivična prijava zbog nasilja u porodici i krivičnog dela pokušaj obljube nad maloletnim licem, potvrđeno je Kuriru u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, muškarac je bio u alkoholisanom stanju i prvo je došlo do nasilja u porodici nad suprugom, gde je on rukama gurao od sebe i udarao u predelu stomaka, a nakon toga je pokušao maloletnu pastorku da obljubi.

Pokušao je da joj podigne suknju i onda rukama joj je zatvarao usta, u tom trenutku je ona njega ujela za prst, što je i konstatovano, da ima povredu na prstu. Slučaj je policiji prijavila supruga.

Kako se saznaje, na lice mesta je izašla patrola policije zajedno sa saobraćajnom policijom koja je alkotestiranjem utvrdila da muškarac u organizmu ima 1, 08 promila alkohola.

"Prema nasilniku su određene obe hitne mere, udaljenje i zabrana komunikacije. Od strane OJT naloženo je da se podnese krivična prijava i određeno mu je zadržavanje, zbog krivičnog dela nasilje u porodici i krivičnog dela pokušaj obljube nad maloletnim licem", potvrdio je za Kurir Miodrag Stojanović, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

Nasilje se dogodilo u noći između 17. i 18. jula.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track