ŠOK SAZNANJE! ZORAN IZA REŠETAKA DOBIO NADIMAK SEVERINA! Bivši inspektor OTKRIO zašto su Marjanovića tako nazvali (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

presuda decenije

ŠOK SAZNANJE! ZORAN IZA REŠETAKA DOBIO NADIMAK SEVERINA! Bivši inspektor OTKRIO zašto su Marjanovića tako nazvali (VIDEO)

Crna Hronika -

Gostujući u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji kod voditeljke Silvije Slamnig bivši inspektor Žarko Popović koji je i prvi tog nesrećnog 2. aprila 2016. godine ispitivao Zorana Marjanovića otkrio je da je Marjanović dok je bio u pritvoru dobio nadimak "Severina".

- Zato ima nadimak Severina, zato što je tako opasan čovek - ironično je rekao inspektor Žarko Popović, te nastavio:

Usijanje
foto: Kurir televizija

- To mu je, inače nadimak, Severina ga zovu. Taj nadimak je dobio kada je bio pod istragom u Centralnom zatvoru. Nadimak je dobio zbog toga što zatvorenici kada im je dosadno imaju određene društvene igre. Igraju trule kobile i tako dalje. Zoran MArjanović je uvek tražio da bude "trula kobila" u Centralnom zatvoru. Zato je dobio taj nadimak. To su mi pouzdano rekli kriminalci koji su bili sa njim u ćeliji - ispričao je Popović u Usijanju na Kurir televiziji.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/Facebook

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track