OVO JE TANJA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U VIĆENCI: Kolege očajne, skupljaju sredstva za prenos tela u Srbiju
Foto: društvene mreže

OVO JE TANJA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U VIĆENCI: Kolege očajne, skupljaju sredstva za prenos tela u Srbiju

Crna Hronika -

Tanja Komatinović (31), medicinska sestra iz Prokuplja, pronađena je danas mrtva u svom stanu u italijanskom gradu Vićenca.

Komšije su, kako navode italijanski mediji, rekli da su sinoć čuli svađu Tanje i bivšeg muža.

Policija ispituje slučaj, a na društvenim mrežama se pojavio apel da se novčanim sredstvima pomogne porodici za transport tela u Srbiju.

"Dragi prijatelji, još jedna tužna vest. Iznenada i neočekivano u 31. godini napustila nas je naša Tanja Komatinović. Radila je kao medicinska sestra u Vićenci, gde je i živela. Pozivamo sve ljude dobre volje da kao i dosad pomognemo novčano porodici i time pokažemo da smo kao srpska zajednica jedinstveni i u ovakvim nemilim događajima", stoji u objavi na Fejsbuk grupi "Kud Sloga Vicenza Italija".

Poziv da se pomogne poslala je i izvesna Šanda Holei.

"Zdravo, zovem se Šanda Holei, prikupljam sredstva za Tanju Komatinović koja je preminula u ranoj 31. godini. Tanja ne samo da je bila vredna radnica koja je sa strašću obavljala svoj posao, već je bila veoma ljubazna i draga prema svakom pacijentu koji je došao u kontakt sa njom. Nepotrebno je reći kako je gubitak Tanje uništio menadžment i kolege koji su sa njom radili rame uz rame tokom prošle godine. Želela bih da pomognem njenoj porodici koja živi u Srbiji da obezbedi adekvatan pomen i sahranu i omogući im da Tanju odvedu kući. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju, svako malo je veoma cenjeno", napisala je Šanda.

Pomoć se može poslati OVDE.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track