AUSTRIJANAC NAGAZIO VIŠE OD 250 KM/H, EGIPĆANIN UHVAĆEN SA 215 NA SAT, ODMAH PRIVEDENI: Akcija presretača na auto-putu Beograd-Niš
Foto: MUP Srbije

džaba su žurili

AUSTRIJANAC NAGAZIO VIŠE OD 250 KM/H, EGIPĆANIN UHVAĆEN SA 215 NA SAT, ODMAH PRIVEDENI: Akcija presretača na auto-putu Beograd-Niš

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja tridesettrogodišnjeg muškarca zbog nasilničke vožnje.

Policaja je presretačem, noćas, na auto-putu, u Novom Beogradu, zaustavila vozača koji je upravljao vozilom „mercedes“ brzinom od 188,3 kilometra na čas, gde je ograničenje 80 kilometara na čas. Takođe, alko-testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola.

Takođe, saobraćajni policajci su danas na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine u smeru prema Beogradu, zaustavili presretačima dvojicu vozača koji su prekršili ograničenje brzine - vozilo „rendž rover sport“ kojim je upravljao egipatski državljanin krećući se brzinom od 215,1 kilometara na čas, kao i „audi“ kojim je upravljao austrijski državljanin, koji se kretao brzinom od čak 252,8 kilometara na čas, pri ograničenju brzine od 130 kilomatara na čas.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track